2777
2789

اینکه پزشک حق نداره به مادر بگه بچت مشکل ژنتیکی داره؟ ینی چی آخه؟ الان من که سابقه بیماری ژنتیکی هست تو خانوادم باید چیکار کنم استرس گرفتم 🥺

کسی بوده جدیدا باردار باشه بچش خدایی نکرده مشکل ژنتیک داشته باشه اجازه سقط بهش ندن؟!!!! 

آخه خیلی هاسون اشتباه در میاد 

طرف گفتن بچه سالمه اما دنیا اومده وبیمار بوده 

گفتن مریضه باید سقط کنی مادر سقط نکرده بچه سالم بوده 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه خیلی هاسون اشتباه در میاد طرف گفتن بچه سالمه اما دنیا اومده وبیمار بوده گفتن مریضه باید سقط کنی ...

مگه میشه برای سقط بچه باید چند مرحله آزمایشای دقیق بدن به این راحتی که نمیگن سقط کن 

دیگه خودتون باید تاکید کنید به پزشک و غربال گری هارو کامل انجام بدید 

اینجوری نیست که بهتون دروغ بگن ولی تا خودتون نخواید غربالگری و اینجور آزمایشارو فک کنم انجام نمیدن 

کی میدونه اون بچه بیمااار که هیچ وقت خوب نمیشه خانوادش چه زجری میکشن هیچ کاری هم نمیتونه بکنه نه شغل ...

با وجود غربالگری ها این اتفاق افتاده بود 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
با وجود غربالگری ها این اتفاق افتاده بود

اصلا غربالگری کلا یه سندروم دان تشخیص میده اونم دقتش خیلی بالاس دیگ یک درصد خطا داره فکر کن از ده تا بچه نه نفر ناقص به دنیا بیان که یک سالم به اشتباه سقط نشه؟