2777
2789

قدم خیلی‌ کوتاهه‌ ۱۵۲ هس ۱۷سالمه ۷ماه دیگه‌ صفحه‌‌رشد‌ قدم‌ بسته میشه‌ یا شایدم‌ تا‌ حالا‌ بسته‌ شده  خودم‌ خبر‌ ندارم‌ چیکارر‌ کنم‌ ۱۳سانت‌ دیگه‌ رشد‌ کنم😭

خیلی‌‌کوتوله‌ موندم‌ همه‌ دوستام‌ قدشون‌ بالای۱۷۰هس‌ 

کلا‌ اعتماد‌بنفسم‌ رو‌ از‌ دست‌ دادم/:

عزیزم قد با یه کفش حل میشه

برا چیزی ک دست خودت نبوده انقدر ناراحت نباش

ولی خب اگه واقعا میخوای قدت بلند بشه هرشب یه لیوان شیر رو بخور و اینکه یه ورزشی مثل والیبال یا بسکتبال برو

حرکت کششی هم انجام بده

پای احساس که در میان باشد انتخاب پرنده ها قفس است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزممم🥺 انقدر واسه این موضوع خودتو ناراحت نکن. منم قدم کوتاهه ولی این موضوع رو پذیرفتم. چون قیافه‌م هم بچگونه‌ست باعث میشه سنم کمتر به نظر بیاد. دانش آموزامم به خاطر همین موضوع خیلی سریع باهام ارتباط میگیرن و احساس نزدیکی با من دارن. قد کوتاه بودن اونقدرا هم چیز بدی نیست. خودتو دوست داشته باش.

منم 152عم، بیست سالمه.

همینجور خودمو دوس دارم،دوستامم همه بالای 165.

اگه دوس داری قدت بلند تر بشه حتمااااا ورزش کن،بسکت،بارفیکس،طب سنتی ام برو بادکش تستسترون انجام بده.

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

عزیزممم🥺 انقدر واسه این موضوع خودتو ناراحت نکن. منم قدم کوتاهه ولی این موضوع رو پذیرفتم. چون قیافه‌ ...

هعیییی منم‌ خودمو‌ دوس‌ داشتم‌ اوایل‌ انقد‌ حساس‌ نبود‌م‌ 

مامانم‌ انقد‌ تو‌ ذوقم‌ زد‌ هی‌ به‌ روم‌ اورد‌ اینجوری‌ شدم‌ افتماد‌ بنفس‌ ندارم دیگه

عزیزم قد با یه کفش حل میشهبرا چیزی ک دست خودت نبوده انقدر ناراحت نباشولی خب اگه واقعا میخوای قدت بلن ...

اره‌ خداکنه‌ تاثیر‌ گذار‌ باشه

بازم‌ ممنونم‌ از‌ شما🙏🤗

هعیییی منم‌ خودمو‌ دوس‌ داشتم‌ اوایل‌ انقد‌ حساس‌ نبود‌م‌ مامانم‌ انقد‌ تو‌ ذوقم‌ زد‌ هی‌ به‌ روم‌ ا ...

امان از دست بعضی مادرا. مثلا از روی دلسوزیه به دل نگیر. اگه دوباره حرفی زد بگو من خودمو همین جوری دوس دارم. از مادرم هم انتظار دارم منو هرجور که هستم دوس داشته باشه.

منم 152عم، بیست سالمه.همینجور خودمو دوس دارم،دوستامم همه بالای 165.اگه دوس داری قدت بلند تر بشه حتما ...

تب سنتی‌ بادکش‌ تسترون‌ انجام‌ میده؟

خیلی‌ تاثیر‌ دار‌ه؟

امان از دست بعضی مادرا. مثلا از روی دلسوزیه به دل نگیر. اگه دوباره حرفی زد بگو من خودمو همین جوری دو ...

هعی‌ خدا‌ بعضی‌ حرفا‌ بدجور رو‌ آدم‌ تاثیر‌ میزاره😔

هعی‌ خدا‌ بعضی‌ حرفا‌ بدجور رو‌ آدم‌ تاثیر‌ میزاره😔

میفهمم عزیزم. حق داری. به جاش بعدا یکی میاد تو زندگیت انقدر بغلی من و خانوم کوچولو صدات میزنه عاشق قد و قواره خودت میشی😊

میفهمم عزیزم. حق داری. به جاش بعدا یکی میاد تو زندگیت انقدر بغلی من و خانوم کوچولو صدات میزنه عاشق ق ...

از حرفت‌ وایب‌ خوب‌ گرفتم‌ ممنونم‌ که‌ حالمو‌ خوب‌ کردی😂🙏😍

عزیزم بنظر من که برا دخترا بامزه س و سنشونو کم نشون میده و خودت باید اوکی باشی باهاش نه اینکه مقایسه کنی با دوستات یا بقیه

بعدم واسه شما وقت هس ممکنه بلند ترشه باید ببینی پدر مادرتم چقدره قدشون

من  ۱۹ سالمه ۱۵۵ ام یکم هم بیبی فیسم استخون بندیم ریزه

اوایل خیلی باهاش مشکل داشتم بعضیا میان میگن مثلا کلاس چندمی😂 حتی فامیل

ولی الان برام مهم نیس خودم باهاش اوکیم

تب سنتی‌ بادکش‌ تسترون‌ انجام‌ میده؟خیلی‌ تاثیر‌ دار‌ه؟

اره مخصوصا ک سنت پایینه،گفت بعضیا بلوغشون تا 24 سالگی طول میکشه.5 تا 6 سانت اضافه میشه.

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.