2821
2789
عنوان

اعتماد کردن

88 بازدید | 9 پست

چرا از اعتماد ی خانم سواستفاده میکنند بعد میشنند میگن دختر خب دیگ نیست بعد شعار میدن همه پسرا ک بعد نیستند همه پسرا شبیه هم نیستند واقعان برام سوال شده

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

چرا همشون یه گهین دیر با زود گندش در میاد

دقیقان اولش با حرفای قشنگ و کنابی مخ ادمو میشورند بعد یهو گوزو از اب در میشند

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دقیقان اولش با حرفای قشنگ و کنابی مخ ادمو میشورند بعد یهو گوزو از اب در میشند

ببخشید ولی خیلی خندم گرفت با حرفت😂🤣🤦‍♂️

باور مکه دنیای خراوگه

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....
ببخشید ولی خیلی خندم گرفت با حرفت😂🤣🤦‍♂️باور مکه دنیای خراوگه

اشکال نداره خودمم خندیدم .  

ولی دنیا خراب شده 

راستی من کوردی حرف میزنی میفهمم چی میگی مثل زبون لکی هست تقربیان بعد من اصن نمیتونم بیکار بشینم از بیکاری بدم میاد به همین خاطر سفارش کار از بیرون میگیرم تو خونه کار میزنم دیدم خانواده ام نمیذارن برم بیرون سرکار این تصمیم رو گرفتم شاید حقوقی نداشته ولی برای منی ک مشغله ذهنی زیاد دارم خبه.

اشکال نداره خودمم خندیدم . ولی دنیا خراب شده راستی من کوردی حرف میزنی میفهمم چی میگی مثل زبون لکی ه ...

کوردی و لکی ۷درصدش مثل همه بخاطر همونه

الان مثلا لک های اینجا ب بیا میگن بوری شماهم همینو میگین یا چیز دیگه ای میگین ما کوردی میگیم بو

کوردی و لکی ۷درصدش مثل همه بخاطر همونهالان مثلا لک های اینجا ب بیا میگن بوری شماهم همینو میگین یا چی ...

اره تقربیان ولی ب بریم میگن بچیم یا ب کجا میری میگن کورچی

اره تقربیان ولی ب بریم میگن بچیم یا ب کجا میری میگن کورچی

خب ماهم همینو میگیم 😂کوردی و لکی تقریبا یکین

شاعر میگه

دشمن هزار بو هر من یککم

قربان خدا بام ک مه لکِکم

خب ماهم همینو میگیم 😂کوردی و لکی تقریبا یکینشاعر میگهدشمن هزار بو هر من یککمقربان خدا بام ک مه لکِک ...

خشم جانکم.