2777
2789

دقیقا 

فقط علم آگاهی شون از اینستاگرام هست 

🥒امضا بخون بعد ریپ بزن 🥒سن زیر 25 سال و اونایی که 24 ساعته گوشی دست شونه و دنیا رو فقط از گوشی و از مغز آکبند شون میبینند نه لایک م کنن نه ریپ بزنن  🌟🌟 اگه میسوزی منو ریپ نزن آب بریز همون جا که خاموش بشی🌟اگه ریپ ت نمی‌زنم بدون ارزشی برات قائل نشدم 🌵چهار تا کتاب بخون بعد جواب ت میدم ، با آدم های بیسواد و مغز آکبند حرفی ندارم 🌵🥒یه عده جوگیر فکر میکنند چهار تا کلیپ اینستا ببینند و باشگاه برن دیگه علامه دهر ن و به بقیه هم مشاوره میدن ، طرف رفته با مش قربون داخل رابطه شده بعد تو امضا ش روز اول می‌نویسه متاهل روز دوم میاد اینجا مشاوره خانواده میده که ازدواج خوب نیست 🌵 مشاوره های دکتر هلاکویی گوش کرده میاد اینجا تاپیک خیانت میزنه یه عده بیسواد هم بله بله میکنند تا تاپیک پر بازدید بشه و راهکار میدن 🌵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

که ایرانی بودی و جدو ابادت خارجنو خودتم میخوای مهاجرت کنی؟!!؟!!

دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره 😎😄اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن سرزمین بزرگان و شریفان ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله

خودت طوری حرف زدی که فکر کنن افغانی هستی تاپیکو خوندم ....

افغانیه خودشببین چی هستن که حتی هویتشونم پنهان میکنن

دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره 😎😄اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن سرزمین بزرگان و شریفان ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله

واقعا که خوب بگو افغان هستی چرا الکی میگی 🤦🤦☹️☹️☹️

اگر بعد از چند تا جواب دیگه جواب ریپلای رو ندادم دلیلش اینه                         ۱) بی احترامی در کلام.  ۲) خشم در کلام ۳) مشهود بودن حسادت در گفتار.    ۴)عدم درک درست از پاسخ من به استارتر ۵) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله۱. افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند،.                  ۲.امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است.                                     ۳.امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد،                                                                                     ۴.امام علی (ع) :از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد                                                              ۵.مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند وکلام آخرم  خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است

تاپیک قبلی داشت به ایرانیا توهین میکرد گفتم تو ایرانی نیستی 

گفت من ایرانیم زیاد میرم سفارت میخوام برم امریکا ایرانیا الن بلن 

حتی هویت خودشو قایم میکنن

ببین کوچولو وقتی میگم بدون آگاهی فقط دهنتو باز می‌کنی همینه اگه دوست داری شماره تو بزار عکس شناسنامه مو بکنم تو دهنت خب؟هرچیزی یه دلیلی داره متوجه هستی ؟بدون علم فقط سرت تو ک...و...ن مردمه و زر زر می‌کنی احمق بی سواد کمی بخون کمی بدون 

والا مگه اینجا میزارن میریزن سر بنده خدا میخورنش

تو ی تاپیک ی افغان گفته بود امروز خواهرمو ثبت نام کلاس اول کردم 

بزار ادامه ندم چیکار کردم

ببین کوچولو وقتی میگم بدون آگاهی فقط دهنتو باز می‌کنی همینه اگه دوست داری شماره تو بزار عکس شناسنامه ...

@niniyar_3  

استارتر افغانیه شاتم از تاپیکش گذاشتم توهین میکنه به ایزانیا 

بیچاره حتی هویتم نداره 

در جوابت که گفتی ایرانی ها هم مهاجرت میکنند درست ولی مهاجرت ایرانی ها کجا 

افغان ها کجا 

افغان ها جز دردسر چه در مورد افزایش قیمت خونه ها چون ایلی زندگی میکنن و چند خانوار با هم پول میزارن چه کمبود کار چه زاد و ولد همش دردسر دارن 

کوچیکترینش میشه صف نانوایی ماشالا نفری چهل تا سی تا نون 

خوب این ها مشکلات میاره برای ایرانی ها دیگه 

اگر بعد از چند تا جواب دیگه جواب ریپلای رو ندادم دلیلش اینه                         ۱) بی احترامی در کلام.  ۲) خشم در کلام ۳) مشهود بودن حسادت در گفتار.    ۴)عدم درک درست از پاسخ من به استارتر ۵) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله۱. افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند،.                  ۲.امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است.                                     ۳.امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد،                                                                                     ۴.امام علی (ع) :از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد                                                              ۵.مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند وکلام آخرم  خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است
ببین کوچولو وقتی میگم بدون آگاهی فقط دهنتو باز می‌کنی همینه اگه دوست داری شماره تو بزار عکس شناسنامه ...

اخی حتی هویتم نداری تو مجازی میخوای برای خودت هویت بخری

خیلی سخته فحش بده راحت باش 

در جوابت که گفتی ایرانی ها هم مهاجرت میکنند درست ولی مهاجرت ایرانی ها کجا افغان ها کجا افغان ها جز د ...

همون افغان ها اتفاقا توی کشور های دیگه خیلی خوب پذیرفته میشن برات چند نفر رو بیارم ک حاضرن مدارک همون کشور رو برای مهاجرت بگیرن؟