2777
2789
در جوابت که گفتی ایرانی ها هم مهاجرت میکنند درست ولی مهاجرت ایرانی ها کجا افغان ها کجا افغان ها جز د ...

یه نمونش تو همین تاپیک مدرک گذاشتم که افغانیه بازم زیر بار نمیره و نمیخواد هویتشو بپذیره و فحش میده نمک نشناس به دنیا میان دست خودشون نیست 

دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره 😎😄اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن سرزمین بزرگان و شریفان ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله

اخی حتی هویتم نداری تو مجازی میخوای برای خودت هویت بخریخیلی سخته فحش بده راحت باش

عزیزدلم تو اون جا مغزی تو بجا مغز کاهه آدم نمیتونه تموم راه هوایی ک داره خودش می‌ره رو بیاد ب توی فندوق مغز بگه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا مگه اینجا میزارن میریزن سر بنده خدا میخورنشتو ی تاپیک ی افغان گفته بود امروز خواهرمو ثبت نام کل ...

نه عزیزم کسی نمیخورتشون 

فقط تا حرف مهاجرت میشه هی میگن ایرانی ها هم مهاجرت میکنند آخه خیلی فرق داره مهاجرت ایرانی ها به کشورهای دیگه 

افغان ها به ایران ☹️☹️🤦

اگر بعد از چند تا جواب دیگه جواب ریپلای رو ندادم دلیلش اینه                         ۱) بی احترامی در کلام.  ۲) خشم در کلام ۳) مشهود بودن حسادت در گفتار.    ۴)عدم درک درست از پاسخ من به استارتر ۵) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله۱. افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند،.                  ۲.امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است.                                     ۳.امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد،                                                                                     ۴.امام علی (ع) :از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد                                                              ۵.مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند وکلام آخرم  خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است
عزیزدلم تو اون جا مغزی تو بجا مغز کاهه آدم نمیتونه تموم راه هوایی ک داره خودش می‌ره رو بیاد ب توی فن ...

خب دیگه🤣 

هوییت چیشد؟ 

دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره 😎😄اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن سرزمین بزرگان و شریفان ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله

تو اون سفارتی که هی میری میای نمیگن کو هویتت؟

خب دیگه🤣 هوییت چیشد؟

برات متاسفم ک بی علم میای فقط حرف میزنی و منم برای قضاوت می‌سپارمت ب صاحب این ماه امیدوارم پیشش سرافکنده نشی اینقدر وجودشو دارم ک میتونم مدارکمم برات رو کنم اینقدر حقیر و پستی ک نمیتونی حتی یه آیدی تلگرام بدی ک دلیل یسری چیزا بهت گفته بشه ک خر از دنیا نری

همون افغان ها اتفاقا توی کشور های دیگه خیلی خوب پذیرفته میشن برات چند نفر رو بیارم ک حاضرن مدارک همو ...

پس چرا نمیرن از ایران 

پس چرا روز به روز بیشتر و بیشتر میشن و زالد و ولد میکنن تا ایرانی حساب بشن بتونن شناسنامه بگیرن که خونه و ماشین و حساب بانکی داشته باشن ‍؟

من رو ی جای بهتر راه بدن خول نیستم که بمونم اینجا 

اگر بعد از چند تا جواب دیگه جواب ریپلای رو ندادم دلیلش اینه                         ۱) بی احترامی در کلام.  ۲) خشم در کلام ۳) مشهود بودن حسادت در گفتار.    ۴)عدم درک درست از پاسخ من به استارتر ۵) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله۱. افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند،.                  ۲.امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است.                                     ۳.امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد،                                                                                     ۴.امام علی (ع) :از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد                                                              ۵.مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند وکلام آخرم  خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است
برات متاسفم ک بی علم میای فقط حرف میزنی و منم برای قضاوت می‌سپارمت ب صاحب این ماه امیدوارم پیشش سراف ...

مدارکتو بزار لب کوزه ابشو بخور 

مدارک تورو میخوام چیکار 

تاپیکات موجوده که گفتی افغانی هستی مگه افغانی بودن لکه ی ننگه که خجالت میکشی قبول کنی و پشت ایرانیا قایم میشی؟ 

از صاحب این ماه بخواه کمی نمک شناس بشی میتونستی الان تو کابل زیر دست طالبان باشی ولی اینجا تو کشور ما تو امنیت میچری و توهین میکنی

پس چرا نمیرن از ایران پس چرا روز به روز بیشتر و بیشتر میشن و زالد و ولد میکنن تا ایرانی حساب بشن بتو ...

میبینی که طلبکارن مفت میچرن توهین میکنن به ایرانیا 

تاپیک قبلی ندیدی چه بلبل زبونی میکرد

میبینی که طلبکارن مفت میچرن توهین میکنن به ایرانیا تاپیک قبلی ندیدی چه بلبل زبونی میکرد

منم این حجم از طرفداری از افغان ها رو نمیتونم هضم کنم 

وقتی هم وطن خودت که ایرانی هستی رو به افغان ها بفروشی🤦

منم این حجم از طرفداری از افغان ها رو نمیتونم هضم کنم وقتی هم وطن خودت که ایرانی هستی رو به افغان ها ...

طرفداراشون خیلی کمن اما تو این سایت به قطع میگم اونایی که طرفداری میکنن و به ایرانیا توهین میکنن که ایرانیا هم مهاجرت کردن ...... خودشون افغانین مثل استارتر که تاپیکاش لو رفت ولی بازم انکار میکنه

مدارکتو بزار لب کوزه ابشو بخور مدارک تورو میخوام چیکار تاپیکات موجوده که گفتی افغانی هستی مگه افغانی ...

عقده ای هستی ...ذاتا خرابه زن ....حتما مطالعه تو راجع ب مهاجرت زیاد کن ...فکر کنم گ...و...ز پ...ی...چ ...بشه مغزت بخونی ولی خوبه ک بخونی هویت افغان با سن زیر هیجده سال و و دختر یسری کشور ها می‌زارن رو سرشون حالا برو تا تهش ....من هنوزم دوست دارم مدارکم رو بکنم تو حلقت تا ک......و..ن...ت... بسوزه...

عقده ای هستی ...ذاتا خرابه زن ....حتما مطالعه تو راجع ب مهاجرت زیاد کن ...فکر کنم گ...و...ز پ...ی... ...

هویت چیشد اینو بگو!!!!! 

هرچی هستم از تو با هویت ترم فندق مغز

ای بابا هویتت چیه ؟ چرا سخته برات ؟