2789
عنوان

معلم دخترم

709 بازدید | 45 پست

دخترم میره کلاس نهم بعد اینکه مدرسه هیات امنایی میخونه و عادی هست  مدرسه شون

تو تابستون میخواد نهم رو پیشخوانی کنه

درس دخترم قوی هست مطالب مدرسه رو خوب خوب بلده و یکم سطل بالاتر (فهم مسائل سخت رو داره)

میخاد آزمون سمپاد بده 

ولی در حد بچه های سمپاد نیست چون اونا یکسری مطالبی دارن و میخونن که داخل مدارس عادی نیست 

یک معلمه که از آموزشگاه بود

گفت من باهاش کار میکنم  تو تابستون فیزیک و شیمی نهم رو داخل ۲۰ تا جلسه یک و نیم ساعته که میشه ۱۰ میلیون و گفت از پایه درس میده تا تیزهوشان یعنی کاملا همه چی رو میگه

ولی زیست و زمین شناسی رو تو  دوران مدرسه بخونه چون تو تابستون وقت نمیشه و باید به ریاضی هاش هم برسه

برای زیست و زمین شناسی رو داخل دوران مدرسه کلاس هاش رو می‌گذاره(به غیر از اون ۱۰ میلیون تومن)

بنظرتون میتونه قوی کنه خوشو و برسه به بچه های سمپاد ؟

میخام پایه علوم یعنی همون فیزیک و شیمی اش بیاد بالا 

و قوی بشه ریاضی هم از اون طرف یک معلم دیگه بهش درس میده 

فقط نگران علومشم

خدایاشکرت❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ده میلیون به کنار

پدر بچه رو در بیاری که چی؟؟؟

اصلا نمیتونم بفهممتون شمایی که بچه ها رو با درس آزار می دید

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

نظر منه دیگه میل خودتونه :

مهمترین کار اینه خودش بخونه کلی فیلم آموزشی هم توی نت هست بعد هم فقط تست کار کنه همین . 

فقط نهم نیست که بعدش کنکور داره خسته میشه توانش تموم میشه 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

بستگی به علاقه دخترتون داره که میخواد . این سوال رو بهتره از دخترتون بپرسین که میتونه یا نه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
دلم سوخت برا بچه.کل تابستونو باید درگیر درس باشه.تهشم این مدل بچه ها‌اون‌سال اخری که باید از جون‌و د ...

دقیقا . من خیلی اطرافم اینحوری دیدم .

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

دلم سوخت برا بچه.کل تابستونو باید درگیر درس باشه.تهشم این مدل بچه ها‌اون‌سال اخری که باید از جون‌و د ...

من نمیدونستم ششم به هفتم آزمون داره براس سمپاد چون مدرسه اش دولتی بود و اصلا نگفتن منم نمیدونستم . نه بازیگوش نیست خودش خیلی دوست داره بخونه فقط میترسن زحمت بکشه قبول نشه 

البته پایه خودش هم قوی میشه ولی خوب چیکار میشه کرد باید فشرده بخونه 

خدایاشکرت❤️

اینه نوجوان ها دارن همه افسرده میشن و خودکشی بینشون زیاد شده همه زندگیشون شده درس رقابت و مدرک و رشته تجربی

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
بستگی به علاقه دخترتون داره که میخواد . این سوال رو بهتره از دخترتون بپرسین که میتونه یا نه.

خودش میتونی بخونه 

ولی همش یک جا غمگین نشسته میگه بچه های سمپاد از من قوی ترن میترسم نرسم

خدایاشکرت❤️

سلام عزیزم من خودم امسال میرم دوازدهم تجربی اونایی که تکو تیزهوشان اصلا از دبراشون راضی نیستند به نظر من بزار دخترت دهم تو یه مدرسه عادی بخونه بعد سال بعد تابستون بزار بره کلاس شیمی ریاضی فیزیک اینا تا تو دوران مدرسه براش فقط پیشخوان بشه راستی نهم فقط دو تا کتاب ریاضی و علوم داره اونا از سال‌های دهم اضافه میشن

بیچاره بچه، من با اینکه چندساله مدرسم تموم شده هنوز بعضی شبا خواب میبینم امتحان دارم چیزی نخوندم فقط فلان ساعت مونده و تو خواب دارم برنامه ریزی میکنم و با ترس از خواب بلند میشم اصلا سیستم آموزشی روان بچه هارو به هم میزنن