2777
2789
عنوان

معلم دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 45 پست
ده میلیون به کنارپدر بچه رو در بیاری که چی؟؟؟اصلا نمیتونم بفهممتون شمایی که بچه ها رو با درس آزار می ...

من آزارش ندادم خودش میگه میخام برم تجربی منم میدونم اون رشته سخته بهش میگم نرو فلان بهمان گوش نمیده میده میرم

میگم فوقش دولتی باشی بخونی میگه حتما باید سمپاد باشم 

من اگه کمکش نکنم اون افسرده میشه  میشه پدر و مادرم امکانات فراهم نکردن برام 

خودش میخاد ولی همش میگه اونا از من قوی ترن و میترسن نرسم بهشون 

خدایاشکرت❤️

اینم بهت بگم فکر که در مورد تیزهوشان میکنی دبیراشون یکی از یکی فوق العاده تر دروغ محسه الان همشون کلاس بیرون میزارن میگن بیاین کلاسم به نظر من مدرسه عادی بزار بخونه کلاسای بیرون ثبت نامش کن اینطوری خیلی خوبه آزمون ثبت نامش کن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نمیدونستم ششم به هفتم آزمون داره براس سمپاد چون مدرسه اش دولتی بود و اصلا نگفتن منم نمیدونستم . ن ...

خدا کمکش کنه امیدوارم کم نیاره‌.چون الان واقعا تایم فشرده خوندنش نیست.سمپاد هم‌مثل سمپاد زمان ما نیست مدرسه دولتی بخونه کلاسای خوب بره خیلی بهتره تا سمپاد

❤

مقصر پدرومادرشونن.جای تاسف داره

خانوم العان منظورت منم؟ من خودم بهش میگم فشار نیار به خودت گوش نمیده 

با بدبختی از پشت میز درسیش میکشونمش بیرون که ی قدمی بزنیم بریم بیرون باهم 

خدایاشکرت❤️

سلام عزیزم من خودم امسال میرم دوازدهم تجربی اونایی که تکو تیزهوشان اصلا از دبراشون راضی نیستند به نظ ...

نه این درست نیست . 

من نمونه بودم تیزهوشان نبودم اما خب  چندتا معلم مشترک داشتیم اما هممون از معلما راضی بودیم . مدرسه عادی بعدا خیلی سخت میشه بخوای جلو بندازی خودتو فکر کنم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

خدا کمکش کنه امیدوارم کم نیاره‌.چون الان واقعا تایم فشرده خوندنش نیست.سمپاد هم‌مثل سمپاد زمان ما نیس ...

اره والا ولی چه نمیشه کرد رتبه های برتر کنکور همه تیزهوشانن حداقل سمپاد نشد نمونه دولتی قبول بشه 

خدایاشکرت❤️

خدا کمکش کنه امیدوارم کم نیاره‌.چون الان واقعا تایم فشرده خوندنش نیست.سمپاد هم‌مثل سمپاد زمان ما نیس ...

من با نظر شما موافقم به استارتر هم گفتم من خودم میرم دوازدهم تجربی مهر ماه ما بهتر از هر کسی میدونیم چی خوابهای بده بره کلاسای بیرون و آزمون بده 

سلام عزیزم من خودم امسال میرم دوازدهم تجربی اونایی که تکو تیزهوشان اصلا از دبراشون راضی نیستند به نظ ...

اره ولی داخل علوم هم مبحث شیمی دارن هم فیزیک هم زیست 

خدایاشکرت❤️

نه این درست نیست . من نمونه بودم تیزهوشان نبودم اما خب چندتا معلم مشترک داشتیم اما هممون از معلما ر ...

من بهشون گفتم بزاره دخترشو کلاس بره بیرون عزیزم نگفتم تنها خودش بخونه اون موقع میفته عقب که خودم همین اشتباه رو کردم نرفتم کلاس بیرون ضربه‌ی خیلی بدیهیم در این مورد خوردم

خودش میتونی بخونه ولی همش یک جا غمگین نشسته میگه بچه های سمپاد از من قوی ترن میترسم نرسم

با این روحیه ضعیف و مقایسه ای اصلا نذار توی اون فضا بره. مقایسه با رقابت خیلی فرق داره. متاسفانه با این حرفتون معلوم میشه روحیه ش خیییلی ضعیفه. و ته ش افسردگی و بدتر هست. بذارید همون مدارس عادی باشه و هزینه رو واسه دانشگاه و ادامه تحصیلش توی مقاطع بالاتر بکنید. تابستون هم بفرستینش چنتا کلاس روحیه ش درست بشه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
اینم بهت بگم فکر که در مورد تیزهوشان میکنی دبیراشون یکی از یکی فوق العاده تر دروغ محسه الان همشون کل ...

مدرسه عهدی هیچکدومشون رتبه کنکور نیاوردن 

اگه رتبه های برتر کنکور رو ببینی همشون تیزهوشان بودن 

من نمیخام بچم رتبه برتر بشه ولی خودش میگه یا ترک تحصیل میکنم یا پزشکی باید برم آخه از بچگی دوست داشت دکتر باشه همش با عروسکش بازی میکرد😁اون میشد مریض خودش میشد دکتر

خدایاشکرت❤️

من آزارش ندادم خودش میگه میخام برم تجربی منم میدونم اون رشته سخته بهش میگم نرو فلان بهمان گوش نمیده ...

پس در این صورت انشالله که موفق میشه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
مدرسه عهدی هیچکدومشون رتبه کنکور نیاوردن اگه رتبه های برتر کنکور رو ببینی همشون تیزهوشان بودن من نمی ...

عزیرم الان خیلیا از مدارس عادی قبول میشن ما یه دبیر ریاضی داریم تیزهوشان تدریس محکمه دخترش پارسال قبول نشد ولی قسم می‌خورد ۱۰ تا از بچه هایی که عادی میخونند تو مدرسه دولتی که تدریس می‌کرد دارو دندان پزشکی میخونن 

عزیرم الان خیلیا از مدارس عادی قبول میشن ما یه دبیر ریاضی داریم تیزهوشان تدریس محکمه دخترش پارسال قب ...

دندان پزشکی قبول شدن ولی پزشکی که قبول نشدن🌹

شاخه پزشکی با شاخه دارو و دندان فرق داره ترازاش

خدایاشکرت❤️

مدرسه عهدی هیچکدومشون رتبه کنکور نیاوردن اگه رتبه های برتر کنکور رو ببینی همشون تیزهوشان بودن من نمی ...

خیلی خوبه واسه هدفش میجنگه امیدوارم هر چی به صلاحش اون باش ولی منم فقط یه نصحیت کردم چون ۲ سال دارم تجربی میخونم به هر حال خودتون باید تصمیم بگیرید