2777
2789

بچه ها دخترعمم میکروسفال هست. همش استرس دارم نکنه بچه منم مشکل داشته باشه. شما هم باردار بودین به این چیزا فکر میکردین؟

و خدایی که در این نزدیکیست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونی استرس از همه چی واسه بچه پیشتر ضرر داره..ب دلت بد راه نده ..بسپار ب امام حسین و حضرت رقیه..

یادت نره ب هرچی فک کنی همون جذب میکنی..ب ی بچه باهوش و خوشگل فک کن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

آزمایش سلفری رو بده خیال خودتو راحت کن 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

زیاد خیلی زیاد انقد زیاد که تصمیم به سقط بود

ولی خداروشکر شوهرم همراه بود درک میکرد یه آزمایش ژنتیک دادم دو سال پیش پنج میلیون شد که معلوم میکرد بچه 90درصد سالمه 

دیگه خیالم راحت شد الآنم یکسال و نیم شه

زیاد خیلی زیاد انقد زیاد که تصمیم به سقط بودولی خداروشکر شوهرم همراه بود درک میکرد یه آزمایش ژنتیک د ...

تو بارداری آزمایش و دادین؟ نمیدونی اسمش چیه

و خدایی که در این نزدیکیست