2777
2789

من مثل کوزت دارم کار میکنم از صبح تا شب 

انگار اونا بچه هامن و من مادرشون 

پخت و پز 

رفت و روب 

شست و شوی لباسا 

همه با منه

یه گردن شکسته هم پیدا نمیشه دست منو بگیره ببره خونه ی بخت

برای حل مشکل خواهرم صلوات بفرستید...ممنونم🌺🌼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر برادر داری؟

من کنکوری بودم هیچ کار فقط لباسای خودمو میشستم یا سفره انداختن و جمع کردن،روزای تعطیل هم بعضی موقعات غذا درست میکردم

گفت: بیا به عقاید هم احترام بگذاریم. گفتم: نه دلیلی دارد و نه ضرورتی، همین که کاری به کار هم‌ نداشته باشیم کافیست.

منم همینم

من شرایط شاغل شدن ندارم

ازاونورم خاستگار فعلیم خونه نداره 

موندم چ کنم

ولی خب عجله هیچوق درست نبوده

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

خواهر برادر داری؟من کنکوری بودم هیچ کار فقط لباسای خودمو میشستم یا سفره انداختن و جمع کردن،روزای تعط ...

ازدواج کردن

برای حل مشکل خواهرم صلوات بفرستید...ممنونم🌺🌼

من فعلا درس دارم ، اما بیکار باشم آشپزی خیلی دوست دارم ، ظرف شستن اینا نه ولی دوست داشته باشم انجام میدم ، حقیقتا مامانمم تو خونه زیاد تمیزکاری نمیکنه ، به نظرم سرتو به یه کاری بند کنی بهتر باشه یعنی مثلا برو کلاس و بیرون و اینا 

من توی دوران مدرسه اصلا وقتشو نداشتم که کار کنم در حد سفره انداختن و لباس آفتاب کردن میکردم 

تابستون هم فعلا کار نمیکنم دارم استراحت میکنم ،مامانمم همش غر میزنه 

تا ببینم بقیه تابستون چی میشه😅

میشه،بلاخره🌄🌱

من فقط اتاق خودمو چند وقتیه مرتب میکنم اونم چون آخرین باری که مامانم جمع کرد گوشواره طلام یه لنگش قاطی آشغالا رفت روی میزم بود

دیگه هیچ کار خاصی نمیکنم جز پهن کردن و جمع کردن سفره که الان دو ماهه باهاشون قهرم کنارشون غذا نمیخورم داداش کوچیکم سینی غذامو میاره توی اتاقم بعدشم که تموم میشه میاد میبردش