2777
2789

چیکار میکنید ؟ 

شما قبل عقد هم خیلی در این رابطه تحقیق کردید ولی شوهرتون چیزی بهتون نگفته باشه 

بعد بیاید چت هاشون رو ببینید بعدش جاریتون بگه با شوهرت صمیمی هستم .چ برخوردی نشون میدید

هیچی. چه اشکالی داره؟ آدما با هم فامیلن صمیمی هستن خب

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی .

برام اهمیتی نداره

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        

واقعا هیچی بالاخره جاری و زن برادر و اینا جز اعضای خانواده حساب میشن دیگه حالا صمیمی با هم باشن چی میشه 

البته یه سری از صمیمیت‌ها نه مثلاً اینکه نمی‌دونم شوخی‌های خیلی بد با هم بکنن یا نمی‌دونم از اینجور چیزا نه ولی خب صمیمیت آدم ممکنه با پسرخاله و پسر عمو پسر دایینام شما صمیمی باشید شوخی‌های معمولی بکنید با همدیگه به هم پیام بدید یا هر چیز دیگه‌ای

من چت ها رو خوندم برای انتخاب اسم پسرش هم از همسر ثن مشورت گرفته( میدونم از نظر خیلیا ایرادی نداره ولی من از زنی ک خلا عاطفی داره میترسم چون خبر دارم ک با بادرشوهرم مشکل علطفی دارن) 

یا عکس سونوگرافیشو برای همسرم فرستاده

من مثل برادرم میبینمش و دوسش دارم چ عیبی داره احترام هم همیشه بوده و هست و جوری نیس رابطمون که شوخی کنیم باهم ولی مثلا اگر مشکلی براش پیش بیاد زنگ میزنه قبل داداشش ب من میگه چون میدونه خواهرانه راهنماییش میکنم