2777
2789
عنوان

شش انگشتی

1157 بازدید | 26 پست

سلام 

کسی تو فامیلا یا بچش شش انگشتی بوده چطور بوده؟سالم بوده ؟کی با جراحی برش داشتن؟

من باردارم آنومالی گفت در هردو دست کنار انگشت کوچک زائده اضافی یا انگشت اضافی داره ما اصلا همچین موردی نداشتیم کسی اطلاعاتی داره از این موضوع میشه بگه خیلی نگرانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کنار شستم داشتم 

یه گردی کوچولو بود ناخنم داشت ولی استخوان نداشت ده سالگی عمل کردم

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

چیز سختی نیست.دخترهمسابمون همه دست پاهاش دوتا اضافه داشت کمی بزرگ شد همه رو برداشت.برای پااذیت میشد چون دوتا بود تو دمپایی کفش پوشیدن اذیت میشد سه چها سالگی برش داشتت براش

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
دختر خاله من هست . خیلی هم سالم و خوشگله . عمل نکرد الانم ازدواج کرده بچه داره .

خداروشکر،خدا حفظش کنه،چرا عمل نکرد ،آخه میگن با ی جراحی ساده میشه برداشت 

چیز سختی نیست.دخترهمسابمون همه دست پاهاش دوتا اضافه داشت کمی بزرگ شد همه رو برداشت.برای پااذیت میشد ...

ب من گفتن اگه چیز خاصی نباشه استخونی نباشه همونجا بعد زایمان برمیداریم 

من کنار شستم داشتم یه گردی کوچولو بود ناخنم داشت ولی استخوان نداشت ده سالگی عمل کردم

چراانقدر دیر؟بمن گفتن اگه استخون نداشته باشه تو همون اتاق عمل بعد زایمان برداشته میشه

چیز سختی نیست.دخترهمسابمون همه دست پاهاش دوتا اضافه داشت کمی بزرگ شد همه رو برداشت.برای پااذیت میشد ...

چون نه من نه همسرم تو اطرافیان نداشتیم و ندیدیم خیلی من نگرانم میگم نکنه عیب بزاره تو ظاهر دستش🥺خیلی اعصابم داغونه

چراانقدر دیر؟بمن گفتن اگه استخون نداشته باشه تو همون اتاق عمل بعد زایمان برداشته میشه

نمیدونم والا 

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 25 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز