2777
2789
عنوان

شش انگشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1157 بازدید | 26 پست
چرا؟خدایی نکرده مریض که نیست

آخه آدم ندیده باشه با تو اطرافیانش نباشه استرس میگیره من حتی آزمایش cvsهم دادم بچه از نظر ژنتیکی و کروموزومی هیچ مشکلی نداره ،ولی هزار فکر وخیال میکنم میگم نکنه استخونی باشه تو طاهر دستش تاثیر بزاره یا موقع ب دنیا اومدن نسه برداشت بقیه ببینن اسم بزارن روبچه

آخه آدم ندیده باشه با تو اطرافیانش نباشه استرس میگیره من حتی آزمایش cvsهم دادم بچه از نظر ژنتیکی و ک ...

برمیدارن 

فکرشو بکن اگرمیگفتن یه مشکل ذهنی یا.‌....داره اونوقت باید غصه میخوردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برمیدارن فکرشو بکن اگرمیگفتن یه مشکل ذهنی یا.‌....داره اونوقت باید غصه میخوردی

آره واقعا راست میگی خودمم بعضی وقتا ب خودم میگم اینو 😢نمیدونم چون شاید بچه اولمه و‌دختره حساسم

اسی جونم سلام ایشالله به سلامت زایمان کنی 

عزیزم نگران نباش پسر منم شش انگشتی بود حالاخوب تو الان فهمیدی امادگی داری 

فک من بعده پنج سال نازایی همین که بچه رو اورده یودن تحویل همسرم بدن یهوهمسرم دیده بودداشته سکته میکرد 

پیامم رو دیدی تگ کن تا بهت کامل بگم

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭
اسی جونم سلام ایشالله به سلامت زایمان کنی عزیزم نگران نباش پسر منم شش انگشتی بود حالاخوب تو الان فهم ...

بگوووو خواهشا، دوقلوهام تازه به دنیا اومدن. یکی از پاهاشون یه انگشت کامل اضافه داره. با اینکه آزمایش ژنتیکم دادیم. 

بگوووو خواهشا، دوقلوهام تازه به دنیا اومدن. یکی از پاهاشون یه انگشت کامل اضافه داره. با اینکه آزمایش ...

عزیزم من الان دیدم پیامتون رو ایشالله نی نی هات قدمشون پربرکت باشه  نگرانی نداره اگه گوشتی باشه همون موقع نوزادی با لیزر برش میدارن اگه استخونی هم باشه عملش میکنن  شما نشون دکتر دادین 

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭
اسی جونم سلام ایشالله به سلامت زایمان کنی عزیزم نگران نباش پسر منم شش انگشتی بود حالاخوب تو الان فهم ...

سلام منم تازه متوجه دارم پسرم انگشت شست اضافه داره لطفاً بیاید بگید چیکار کردین شما؟

سلام منم تازه متوجه دارم پسرم انگشت شست اضافه داره لطفاً بیاید بگید چیکار کردین شما؟

سلام عزیزم من الان متوجه پیامت شدم جای نگرانی نیس یه ضایعه گوشتی اضافی هس که اگه گوشتی باشه همون یکی دو روزه اول با لیزر بذمیدارنش اگه هم استخونی باشه با عمل حذفش میکنن

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز