2777
2789
عنوان

این خواستگار بنظرتون ایراد داره

370 بازدید | 40 پست

قبل از هرچیزی میخوام بعد اینکه نظرتونو گفتید گزارش بزنید تا تاپیکم پاک بشه 

یه خواستگار سنتی داشتم ۳۵ سالش بود اول که اومد من واقعیتش از ظاهرش بدم اومد یه جوری شدم اما مامانم خیلی رو مخمه که ازدواج کن و فلان ناچار قرار شد باعاش ارتباط بگیرم وقتی زنگ‌زد پیش مادرم باهاش حرف میزدم گفت که خانوادت خوبن و مادرت آدم فهمیده ایه اینو گفت مامانم دیگه تو ابرا بود از اون طرفم به بابام گفته بود اهل زیارت و این چیزاست بابامم خوشش اومده بود ولی من ازش متنفر بودم موند چند بلر باهم رفتیم بیرون بهم گفته بود من دوستدارم محجب بگردی منم مانتوم آستین کوتاه یود یه ساق انداختم بعد قرار میگفت ساق و همیشه میندازی؟ یا بخاطر من؟ بعدش هی میگفت مانتوت اصلا مناسب نبود منم گفتم بس راهمون جداست اما فوری با ی ترفند صحبت رو عوض کرد من با این حدود دو هفته صحبت کردم همش بمن میگفت تو باید حرف بزنی من درون گرا و کم حرفم یبار گفت دوستدارم نزدیک خونه مامانم زندگی کنی ی موقع مامانم کار داشت بری کمکش گفتم من نمیتونم این کارو انجام بدم گفت تو مهمونیا کار میکنی؟ منم گفتم ن گفت نمیشه که بریم مهمونی مثلا خواهرم کلی کار کنه تو بشینی بر و بر نگا کنی خلاصه اینا نمیتونست برای خانوادم دلایل منطقی باشه ی روزم بهم گفت میخوام طبقه بالای مادرنو بسازم اونجا زندگی کنیم‌من گفتم من نمیپسندم نزدیک خانواده شوهر باشم گعت مجبور باشی باید قبول کنی دیگه از این چرت و پرتا میگفت بعد اصلا محبت نداشت بهش گفتم تو چرا اولشه محبت نداری گفت آخه همین خوبه محبت بر بعد عقده ااان درست نیس همشم فک میکرد کارای خودش خوب و منطقیه اصلا ی کلمه حرفی بزنه که من بگم از من خوشش میاد نمیزد اما میگفت نمیدونم عقد کنیمو فلان بعد یبار پشت گوشی از کم حرفیش حرف انداختم با عصبانیت برگشت گفت ببین وقای میبینی من حرف نمیزنم باید حرف بزنی من ترسیدم سکوت کردم و بعد داد زد وااای باز ساکته فهمید خراب کرده قطع کرد ۵ دقیقه بعد زنگ زد با لحن خوب حرف میزد اصلانم گردن نمیگرفت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشاوره برید ، حرفای اون منطقی بوده بجز داد زده

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .

هرچه زودتر جواب منفی رو بهش بده و زندگی و آینده تو نجات بده

به حرف مادر و پدرت هم اصلا گوش نده خواستگار بااااید به دلت بشینه با معیارات هماهنگ باشه

سبکباران ساحلها ندیدند به دوش خستگان باری ست دنیا

هرچه زودتر جواب منفی رو بهش بده و زندگی و آینده تو نجات بدهبه حرف مادر و پدرت هم اصلا گوش نده خواستگ ...

اره والا الان به اون لحظه هایی که پیشش بودم فک میکنم نیخوام عوق بزنم

اول باید ببینی به دلت نشسته یا نه، می دونی وقتی از طرف خوشت نیاد تو نگاه اول دیگه بقیشو نباید ادامه بدی، عاشق و علاقه مند نباش ولی به دلت بشینه

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

الکی برای مامانت یه خالی ای ببند که مثلا این یه مشکل جدی داره  چیزی بگو که روش نشه از پسره و خانوادش بپرسه 

اینجوری مامانت رو قانع کن 

و هیچ وقت با همچین ادم عمو مردکی ( معادل خاله زنک) ازدواج نکن  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

با ازدواج سریع ، ایندتو خراب نکن 

اگر پدر و مادرت هم سعی داشتن با دلایل منطقی رد کن 

مثل مشاور

ایشون دنبال ی دختر هم سن مادرش توی رفتار و عمل و اینا میگرده ولی اومده دنبال ( فکر کنم دهه ۸۰ باشی ) اومده دنبال ی دختر کم سن 

و میخواد تغییرات ی دهه ۵۰ ، ۶۰ رو توی ی دختر دهه ۸۰ ایجاد کنه اون طور ک میخواد 

ازدواج بازی نیست 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
میگه من مشاورارو قبول ندارم

بگو به هر حال شرط خانوادمه قبل ازدواج مشاوره بریم 

و مشاوری برید که تست نئو بگیره

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .
میگه من مشاورارو قبول ندارم

بگو منم تو رو قبول ندارم 

این عتیقه رو ول کن  

فردا روز تو زندگیتون مشکل پیش بیاد مشاور نمیاد  ازینایی که فکر میکنه عقل کله و خانوادش ادمای منحصر به فردین و تو باید فقط جلوشون خم و راست بشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo