2777
2789
عنوان

خواب جون زدن مرغ سر بریده

387 بازدید | 9 پست

خواب دیدم یه مرغ رو جلوم سرشو بریدن ولی هنوز زنده بود جون میزد تعبیرش چیه 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

اگه تصمیمی داری تو زندگی میگیری خیلی احتیاط کن ، میتونه کلا زندگی تو جابجا کنه، تصمیم درست

باسه مرسی آخه تصمیمامو نمیدونم با کی مشورتم کنم اطرافیام از خیلی چیزا چیزی نمیدونن

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باسه مرسی آخه تصمیمامو نمیدونم با کی مشورتم کنم اطرافیام از خیلی چیزا چیزی نمیدونن

مشاور عزیزم .. میتونی مشاور آنلاین داشته باشی نمیدونم هستن که رایگان هم هست و اینکه ( دوست خوب) البته دوست خوب ، و باز کسی که نظر سنی ازت بزرگتر باشه و با شعور باشه،، ( انسان با شعور با آدم با سواد خیلی فرق داره)🙂 اگه همچین حسی نسبت ب کسی داشتی میتونی ازش مشورت بگیری ... 

مشاور عزیزم .. میتونی مشاور آنلاین داشته باشی نمیدونم هستن که رایگان هم هست و اینکه ( دوست خوب) البت ...

باشه عزیزم 🌸اره راست میگی😁 یه مشاور خوب هست امسال  حتما میرم پیشش 🙂😀

دیگه با این حجم از دریافت اطلاعات و تصاویر و فیلم توسط مغز 

دیگه نمیشه تعبیر خواب مثه قدیم کرد 

روزانه تو در معرض هزاران هزار مورد و موضوع مختلف و انواع و اقسام تصاویر و فیلمی ذهن دچار پیچیدگی و نانظمی شده 

تنها راه تعبیر خواب به نظر من نادیده گرفتنشه بی خیال

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
همیشه راس میگم💁‍♀️ حتماااااا برو راستی اون توی خواب باطل میکنه، اینم یادم رفت بگم

نه خون ندیدم خیلی حالم بد شد 😶فقط جون میزد 😥 مرسی گفتی 😁💮

دیگه با این حجم از دریافت اطلاعات و تصاویر و فیلم توسط مغز دیگه نمیشه تعبیر خواب مثه قدیم کرد روزانه ...

اره ولی این خوابم یجوری بود حس کردم تعبیر داره