2777
2789
عنوان

دیت اول

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 24 پست
نرو اصلا چرا برینریا

چون نمیخوام از دستش بدم 

خواننده اس 🥲 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

مادرم با جاری از خونه پرتم میکنه بیرون من کنکور دارم سال دیگه میخوام برم کلاس از اون ور هم یه ربع تو ...

جان جدت سال بعد کنکور داری پسر و این چیزا رو بزار کنار.

نکن اینطوری با خودت خواهر من.

پشیمون میشی. یه سال این چیزا رو بزار کنار. الان بری ببینیش وابستگی میاری.تمرکز نمیتونی بکنی رو کنکورت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اینکه بعدا بفهمه 😭 اخه مادرم فک میکنه من به فکر درس نیستم دنبال پسرام ولی من فقط میخوام یه بار ...

ازین دلیلا نیار واسه خودت یبارم بری ببینی باز ترس برت میداره نکنه کسی بفهمه یا ممکنه اون بخاد نقطه ضعف بگیره ازت بعدن اذیتت کنه بخاطرش یا حتی کسی بفهمه درسته سنت الان حساسه خیلی ممکنه کنجکاو باشی بخاطر این روابط هیچ چیز تو زندگی آدم مهم تر از آرامش نیست اگ آرامشو داری بشین با آرامش درستو بخون آرامش خودتو بخاطر هیچی بهم نزن اگ هم قراره درس بخونی تمرکزت باید کامل باشه اصلن ذهنتو روی این موضوع ها نزار چون بعدن پشیمون میشی

عزیزم نرویکی ببینهمامانت بفهمه چیبرای جاست فرند که هیچی برای عشق هم نمی ارزه همچین ریسکی

نمی‌دونم اخه با یکی همینجا صحبت کردم گفت حتما برو میشه شخصی بهت بگم شرایط و کمکم کنی ؟ 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

چون نمیخوام از دستش بدم خواننده اس 🥲

الان که تعداد خواننده ها از شنونده ها بیشتر شده

پسر قحطیه مگه

بگو شرایط بیرون اومدن ندارم الان

اگه از اون دوزاری ها باشه میره سراغ یکی دیگ به چه دردت میخوره همچین ادمی

اگرم که دوزاری نباشه صبر میکنه کنکورت تموم بشه

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

ازین دلیلا نیار واسه خودت یبارم بری ببینی باز ترس برت میداره نکنه کسی بفهمه یا ممکنه اون بخاد نقطه ض ...

منم تصمیمم همین بود ولی اگه وقت داری تو شخصی بهت شرایط رو بگم بهتر بتونی کمکم کنی🥲

نمی‌دونم اخه با یکی همینجا صحبت کردم گفت حتما برو میشه شخصی بهت بگم شرایط و کمکم کنی ؟

بگو عزیزم

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

الان که تعداد خواننده ها از شنونده ها بیشتر شدهپسر قحطیه مگهبگو شرایط بیرون اومدن ندارم الاناگه از ا ...

من میام الان بهت میگم اینجا نمیتونم درخواست دوستی دادم 🥲

چون نمیخوام از دستش بدم خواننده اس 🥲

خودتو فقط داری گول میزنی وقتی تو ی آدم موفق بشی هرکسی دوس داره ک تورو ب دست بیاره ولی حالا تو خودتو کامل میخای نادیده بگیری بخاطر اینک اون خانندس؟فک نکن آسمون پاره شده همین ی پسر خاننده توشه اینقد پسر زیاده تو با هرکسی ک صحبت کنی اون حس وابستگی رو پیدا میکنی بهش ذهنتو بزار رو درست خودتو گول نزن همه کسایی ک الان دارن بهت میگن زخم خوردن ازین موضوع ها فک نکن تو فرق میکنی با بقیه همه همین فکرو کردن و باز تهش پشیمون شدن