2777
2789
عنوان

دیت اول

231 بازدید | 24 پست

سلام دوستان من یکساله با یک پسری آشنا شدم از اینکه پسر خوب و قابل اطمینانیه مطمئنم ولی هیچ وقت تو چت صحبت نمیکنه میگه باید ببینمت 

البته که برای من جاست فرنده 

حالا من میخوام برم جایی از اون ور هم تو پارک ببینمش و مادرم در جریان نیست 

واقعا استرس دارم چون من اولا همه چیز رو به مامانم میگفتم دوما تا حالا با هیچ پسری حتی حرف ساده نزدم 

یه سوال دیگه کادو هم باید بگیرم 

و بگم تو پارک نمیگه چقدر بی کلاس ؟ 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

به مادرت بگو 

پارک نه برو کافه 

هدیه نگیر

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کادو واسه چییییی ناموسا

چمیدونم والا 😂😭 

میگم شاید همه تو دیت واسه هم بخرن 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

به مادرت بگو پارک نه برو کافه هدیه نگیر

مادرم با جاری از خونه پرتم میکنه بیرون 

من کنکور دارم سال دیگه میخوام برم کلاس از اون ور هم یه ربع تو پارک ببینمش پدرم و در آورده هیچ حرفی تو چت نمیزنه فقط میگه بریم بیرون 

مادرم با جاری از خونه پرتم میکنه بیرون من کنکور دارم سال دیگه میخوام برم کلاس از اون ور هم یه ربع تو ...

عزیزم😂به هر حال خیلی مراقب خودت باش هیچ پسری ارزش نداره تو دردسر بیفتی 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
کادو معمولن میخرن حالا اونقد نمیخاد پول خرج کنی ولیالان استرسه اینو داری ک مامانت ببینتت؟

اره اینکه بعدا بفهمه 😭 

اخه مادرم فک میکنه من به فکر درس نیستم دنبال پسرام ولی من فقط میخوام یه بار باهاش برم بعدش دیگه بعد کنکور  

چرا وقتتونو با جاست فرند و روابط دوروزه تلف میکنید؟ اگ قصد ازدواج دارید ک خیلی خوبه اما این رابطه ها ...

تو ۱۸ سالگی قصد ازدواج داشته باشم ؟؟؟ 

مادرم با جاری از خونه پرتم میکنه بیرون من کنکور دارم سال دیگه میخوام برم کلاس از اون ور هم یه ربع تو ...

نرو اصلا چرا بری

نریا

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

اولا منظور من الان نبود زمانی بود ک شناخت کامل از هم پیدا کرده باشید و ب دل هم نشسته باشید ، دوما سنت اگه کمه پس واسه جاست فرندم کمه ، اسم ازدواج میاد همه بچه اید اما واسه جاست فرند و پارتنر سنتون زیاد میشه😂

عزیزم نرو

یکی ببینه

مامانت بفهمه چی

برای جاست فرند که هیچی برای عشق هم نمی ارزه همچین ریسکی

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜