2777
2789
عنوان

کدوم رو به عنوان همسر میپسندین

516 بازدید | 43 پست

شوهری که آزادت بزاره هرجا خواستی بری با دوستات خانواده تنها. هروقت خواستی بری بیرون نه نگه امااا هر پوششی رو اجازه نده مثل استایلای امروزی که این روزا خیلی ترند شدن و کوتاهن...

شوهری که همه استایلای امروزی رو بهت اجازه بده بپوشی اما به هیچ عنوان اجازه نده تنها جایی بری و هرجا خواستی بری با خودش بری و برگردی . با دوست اصلا اجازه نده بری بیرون، تنها به هیچ وجه اجازه نده و خونه خانواده هم کم اجازه بده...

بنظرتون کدومش واسه زندگی بهتره؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولی

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

هچ کدام

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️

اولی ک ازاد میزاره رو انتخاب میکردم 

بعد چون لباس قدیمی تو بازار نیست مجبور میشد بزاره 

لباسای ترند بخرم😂 دیگه حل میشد

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

اولی قابل تحمل تر هست 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...