2777
2789
به خودت برس، چیزای تازه یادبگیر برو باشگاه درآمد داشته باشاخلاقتو خوب کن هرچیییی گفت قضاوتش نکن فقط ...

تعریف نباشه همشو دارم نمیگم اخلاقم خوبه ولی همیشه از اول زندگی سعی کردم اینطوری باشم ک نترسه حتی وقتی یکی بهش پیام بده یا مسایلی این چنین پیش بیاد اول میاد به خودم میگه ولی الان اینو ک فهمیدم اصن شوک شدم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تعریف نباشه همشو دارم نمیگم اخلاقم خوبه ولی همیشه از اول زندگی سعی کردم اینطوری باشم ک نترسه حتی وقت ...

عزیزم پس مشکل از ایشونه باید برن پیش روانشناس 

آقایون دعوت به دوستی ندن
عزیزم پس مشکل از ایشونه باید برن پیش روانشناس

اخه سر پول ادم دروغ میگه یا پنهون کاری میکنه 

جالبیش اینه میدونم بهش میگم مطمینی میگه اره میگم بگو به جون من راحت قسم خورد ولی هنو ب روش نیوردم ک میدونم 

اخه سر پول ادم دروغ میگه یا پنهون کاری میکنه جالبیش اینه میدونم بهش میگم مطمینی میگه اره میگم بگو به ...

عزیزم اینا مشکلات اساسیه شاید تو بچگی ایشون موقع خرابکاریای بچگی دروغ میگفتن که دعوا نشن و....

باید درمان بشن

آقایون دعوت به دوستی ندن
عزیزم اینا مشکلات اساسیه شاید تو بچگی ایشون موقع خرابکاریای بچگی دروغ میگفتن که دعوا نشن و....باید د ...

من هر چی میکشم از این مادرشوهر میکشم شوهرم تو نامزدی اینقد خوب همه چی بهم میگف از بردارش اینا تعریف میکرد از خانوادش یعنی سیاست بازی نمیکرد ولی مادرش جلو خودم ب شوهرم گف گفت ادم ک همه چیو ب زنش نمیگه 

ما اول ازدواج به خاست شوهرم قرار هیچ پنهون کاری تو مسائل مالی نداشتع باشیم ولی الان خودش زده زیرش

پس پیچیده تر ازین حرفاس...

مادرشوهرم باورت میشه تا حموم رفتن با شوهرشو به شوهرم میگه اون وقت ب مناسبتی برا اون جاریم یا بچه اش کاری میکنه مادر شوهرم از شوهرم میپرسم چه خبر از مامان اینا رفتن تولد اینا میگه من خبر ندارم 

مادرشوهرم باورت میشه تا حموم رفتن با شوهرشو به شوهرم میگه اون وقت ب مناسبتی برا اون جاریم یا بچه اش ...

می‌دونم من نامزد بودم مامانش اینطوری نبود خواهرش اینطوری بود.

خود پسره ام روانی بود ولی روز آخری که خواستیم جدا شیم خواهرش گفت باید از اول همه چیزو با مشورت من جلو میبردین

آقایون دعوت به دوستی ندن
مادرشوهرم باورت میشه تا حموم رفتن با شوهرشو به شوهرم میگه اون وقت ب مناسبتی برا اون جاریم یا بچه اش ...

حالا اینم مسئله نیس نگه مربوط ب من نیس ولی مسائل ک مرتبط با زندگی منه رو‌ک‌نباید ب من دورغ یا پنهون کنه