2777
2789
عنوان

زگیل مقعد

28629 بازدید | 34 پست

سلام.من دختر مجردم و ۲۸ سالمه.یکسال پیش ک رفتم اپیلاسیون این دونه دراومد و تا دیروز که رفتم پیش دکتر زنان و بهم گفت ک روی مقعد زگیل دارم.قراره برم پیش جراح نشون بدم اگه اونم تایید کرد بعدش برم با لیزر بسوزونمشون.توی اینترنت کلی سرچ کردم.هرکسی ی چیزی گفته.توروخدا اگه کسی چیزی میدونه بگه‌.دکترا بعضیاشون وجدان ندارن.سرسری رد میکنن.برم دکتر پوست؟زنان؟جراح؟چی برم

تعداد رای : 2
نظرسنجی
....
1
50%
..‌‌‌
1
50%

دوستم بهت نگفتن چه زگیلیه؟ زگیل تناسلی یا زگیل گوشتی (معمولی) نوعش خیلی مهمه شما باید بری دکتر زنان اول چون اگر خدایی نکرده زگیل تناسلی باشه اون میتونه تشخیص بده و اگر گفت زگیل معمولیه که کارت خیلی راحت تره و با یه لیزر ساده قابل درمانه

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز شما اول برو پیش یک جراح عمومی ببین تشخیص شون چی هست. خودشون بعدش رو راهنمایی تون میکنن. 

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.

بستگی داره ک زگیل تناسلی باشه یا زگیل معمولی. نوع درمان فرق داره. ولی چون مجردی فکر نمیکنم زگیل تناسلی باشه چون دکتر تو تلوزیون میگفت احتمال واگیر زگیل تناسلی از طریق استخر و اپیلاسیون فقط یه درصده. 

الهی به امید خودت...  
اسمش زگیل تناسلیه و برو لیزر فقط بسوزون و مرتب چک کن تا کوچیکن باز بسوزون

خدا نکنه تناسلی باشه دوستم شایدم معمولی باشه   

زگیل ها روی دهانه مقعد دقیقا.درحد ۴_۵ تا

۶ ماه پیش ک رفتم دکتر گفت زایده گوشتی و هیچ مشکلی نداره.ولی یک هفتست چون ک خارش شدید داشتم رفتم دکتر زنان ک اونم اینجوری گفت.

بعدشم من باهرکسی بخام ازدواج کنم اون بیچاره هم میگیره.هرچقدرم ک رعایت کنه.

پس بااین حساب باید کلا قید ازدواجم زد دیگه.

سلام خانمی.ببخشید من متنتو نخوندم.ینی نتونستم.امیدوارم مشکلت حل شه.ولی دوستم اینجا خیلیا میان مخصوصا خانمای باردار با حالت تهوع مثل من که منتظرن چشمشون به چیزی بخوره که تا سه روز حالشون بد بشه.من الان داشتم رد میشدم و تیتر رو دیدم خ حالم بد شد.توروخدا این چیزارو تیتر نزنید.و حتی تو تیتر بنویسید ک باردارا نیان.

یه صلوات از دل پاکتون برای خونه دار شدن ما و به آرامش رسیدن زندگیمون  میفرستین؟؟؟مرسی...
زگیل ها روی دهانه مقعد دقیقا.درحد ۴_۵ تا ۶ ماه پیش ک رفتم دکتر گفت زایده گوشتی و هیچ مشکلی نداره.ول ...

اینجوری هم نیست. قید ازدواج رو بزنم دیگه چی بود؟

زگیل اصلا خارش و درد نداره. ممکنه همون زائده گوشتی باشه.  

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
زگیل ها روی دهانه مقعد دقیقا.درحد ۴_۵ تا ۶ ماه پیش ک رفتم دکتر گفت زایده گوشتی و هیچ مشکلی نداره.ول ...

عزیزم وقتی گفتی زایده گوشتی  و مشکلی نداره یعنی زگیل تناسلی نیست که واگیر دار باشه پس نمیخواد نگران اون طرف باشی   اما ب جهت راحتی خودت و اعتماد ب نفست بهتره که درمانش کنی

سلام خانمی.ببخشید من متنتو نخوندم.ینی نتونستم.امیدوارم مشکلت حل شه.ولی دوستم اینجا خیلیا میان مخصوصا ...

عزیزم قربون اون دلت بشم دوستم خب نوشته که زگیل مقعد دیگه ازین واضح تر