2777
2789
عنوان

زگیل مقعد

| مشاهده متن کامل بحث + 28629 بازدید | 34 پست

تنها زگیلی که منتقل میشه زگیل تناسلیه عزیزم 

زگیلای معمولی و گوشتی مشکل واگیر و غیره ندارند بیخودی خودتو نگران نکن

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂اها من فک کردم هرچی اون ناحیه دربیاد اونه پس فرق دارن

عاره عزیزم فرق داره وقتی دکترا گفتن زایده گوشتیه و نگفتن زگیل تناسلیه یعنی مشکلی نیست از نظر واگیر و ... 

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   
عاره عزیزم فرق داره وقتی دکترا گفتن زایده گوشتیه و نگفتن زگیل تناسلیه یعنی مشکلی نیست از نظر واگیر و ...

اخه قبلا همین دکترم گفت زایده گوشتی.دیروز گفت یا زگیل یا همورویید ک ب احتماال ۹۰ درصد زگیل هست و باید بسوزونی

بچه ها من امروز رفتم پیش جراح.

گفت ک زگیل هست و حتی برای شنبه هم نوبت زد ک برم بستری شم و عمل کنم.گفت هم میتونی بری فریز کنی هم ک عمل کنی و کلا برداری

الان من نمیخام برم عمل کنم.

چون تجربه بقیه دوستان رو خوندم و نوشته بودن با دارو و کرم رفع شده.

تورو خدا هرکی هرچی میدونه بگه

بچه ها من امروز رفتم پیش جراح. گفت ک زگیل هست و حتی برای شنبه هم نوبت زد ک برم بستری شم و عمل کنم.گ ...

سلام هنوزم سایت فعال هستین؟میشه بگید چیکارکردید قضیه رو؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
بچه ها من امروز رفتم پیش جراح. گفت ک زگیل هست و حتی برای شنبه هم نوبت زد ک برم بستری شم و عمل کنم.گ ...

عزیزم بهت درخاست دوستی میدم قبول کن منم مشکل تورو دارم

خدا جونم😍شکرت برا همه چی😍😍😍😍😍😍😍😻😻😻😻😻خدایا مرسی هوامو داری....چه قد خوشحالم که در تاریخ ۹/۹/۹۹ منو به ارزوم رسوندی خدای عزیزو مهربون من ...‌مرسی که دستمو میگیری و کمکم میکنی همیشع...من خیلی خوش شانسم تو زندگیم خدا.از امروز ب بعد میخای همه چی بهم بدی😍😍😍الهی من قوربونت بشم...