2777
2789
عنوان

خرید طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 22 پست
ااا چ خوب چند گرم بوداما حواست باشه کلاه برداری تو طلای دست ۲ خیلی زیاده مگر اینکه از اشنا برداری

وقتی فاکتور میده چی دست دوم منظورمه

من خیلی طلا دارم دو روز استرس گرفتم نکنه تقلبی باشن فاکتور هم دارم

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من بودم طلای دسته اول با اجرت پایین میخریدم. طلای دست دوم درسته مالیات و اجرت نداره ولی چرک ها و اون کثیفی های طلای دسته دوم بعدش عیار طلا. تقلب نداشتن طلا. بعضی تک گوش ها سیم مفتولی دارن. اینارو حواست باشه

وقتی فاکتور میده چی دست دوم منظورمهمن خیلی طلا دارم دو روز استرس گرفتم نکنه تقلبی باشن فاکتور هم دار ...

نه بدل ک نمیدن

ببر نشون بده خیالت راحت شه 

کلاهبرداری ینی مدلای دیگ 

مثلا میگن اب میریزن تو النگو سنگین تر شه فلان،بخاطر همین طاافروشی موقع فروش النگو رو میشکونه بعد وزن میکنه و از ما میخره  

البته من شنیدم نمیدونم راست و دروغشو 

من بودم طلای دسته اول با اجرت پایین میخریدم. طلای دست دوم درسته مالیات و اجرت نداره ولی چرک ها و اون ...

اشناس طرفم حتی ی انگشتر بهم یااجرت کم داد دست دوم بود😑ولی هرکی میدید فک میکرد دست اول خریدم ازبس ک براق و تمیز  بود

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
نه بدل ک نمیدن ببر نشون بده خیالت راحت شه کلاهبرداری ینی مدلای دیگ مثلا میگن اب میریزن تو النگو سنگی ...

آهان از این نظر اره حواسم هست 

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

اره خواهر مبارکت باشه ایشالا به خوشی استفاده کنی 🩵

قربونت برم عزیزم ممنونم