موناحح مدیر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 4025 عنوان خرید طلا | مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 22 پست سلام با 35تومن چی بخرم؟یه انگشتر تقریبا بزرگ و ظاهر سنگین بایه تکپوش دست دوم میخام بخرم خوبه؟یاست بخرم؟؟ اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰 1403/04/19 | 00:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goldone_sorati عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 5377 ااا چ خوب چند گرم بوداما حواست باشه کلاه برداری تو طلای دست ۲ خیلی زیاده مگر اینکه از اشنا برداری وقتی فاکتور میده چی دست دوم منظورمهمن خیلی طلا دارم دو روز استرس گرفتم نکنه تقلبی باشن فاکتور هم دارم مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین میدونم بالاخره به حاجتم میرسم میدونم خدا حاجت روام میکنه
دادستان_خانوم عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 4966 من بودم طلای دسته اول با اجرت پایین میخریدم. طلای دست دوم درسته مالیات و اجرت نداره ولی چرک ها و اون کثیفی های طلای دسته دوم بعدش عیار طلا. تقلب نداشتن طلا. بعضی تک گوش ها سیم مفتولی دارن. اینارو حواست باشه
ایران_خانوم عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 1687 وقتی فاکتور میده چی دست دوم منظورمهمن خیلی طلا دارم دو روز استرس گرفتم نکنه تقلبی باشن فاکتور هم دار ... نه بدل ک نمیدن ببر نشون بده خیالت راحت شه کلاهبرداری ینی مدلای دیگ مثلا میگن اب میریزن تو النگو سنگین تر شه فلان،بخاطر همین طاافروشی موقع فروش النگو رو میشکونه بعد وزن میکنه و از ما میخره البته من شنیدم نمیدونم راست و دروغشو
موناحح مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 4025 من بودم طلای دسته اول با اجرت پایین میخریدم. طلای دست دوم درسته مالیات و اجرت نداره ولی چرک ها و اون ... اشناس طرفم حتی ی انگشتر بهم یااجرت کم داد دست دوم بود😑ولی هرکی میدید فک میکرد دست اول خریدم ازبس ک براق و تمیز بود اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
goldone_sorati عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 5377 نه بدل ک نمیدن ببر نشون بده خیالت راحت شه کلاهبرداری ینی مدلای دیگ مثلا میگن اب میریزن تو النگو سنگی ... آهان از این نظر اره حواسم هست مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین میدونم بالاخره به حاجتم میرسم میدونم خدا حاجت روام میکنه
ایران_خانوم عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 1687 آهان از این نظر اره حواسم هست اره خواهر مبارکت باشه ایشالا به خوشی استفاده کنی 🩵
goldone_sorati عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 5377 اره خواهر مبارکت باشه ایشالا به خوشی استفاده کنی 🩵 قربونت برم عزیزم ممنونم مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین میدونم بالاخره به حاجتم میرسم میدونم خدا حاجت روام میکنه