سلام.
من پایه نهمم و امشب هدایت تحصیلیمو گرقتم و حالم خیلی بده خیلییییی.
اول اینکه من دوسال و نیمه موسیقی کار میکنم،طراحی حدود چند ماهه،خوشنویسی،یه دوره نمد هم رفتم.
اولای سال من گیر داده بودمکه باید برم مدسیقی بخونم ولی چون دوره و باید برم شهر دیگه خانواده قبول نکردن،گذشت تا آزمون رغبت توانایی رو دادم و هنری چهل و هفت درصد دراومد،اصلا یه چیز عجیبی بود برای منی که کل روزمو با هنر می گذروندم ولی خب زیاد اهمیت ندادم.
این وسطا رفتم مشاوره و یه آزمونی ازم گرفت و گفت که تو توی هنر موفق میشی،رفتم کلی تحقیق کردم و آخرش به گرافیک رسیدم.
کل سال و درس خوندم و تلاش کردم تا معدلم بالای ۱۹ بیاد که هر کسی گفت تو برای تنبلی اومدی اینجا بگم نه من تمام تلاشمو کردم!من میتونستم برم شاخه های نظری ولی نه!چون علاقه نداشتم.
بعد اینکه چون شهرستانیم یه هنرستان فنی داریم و یه هنرستان کاردانش،و اینکه محیطش داغونه ولی من اهمیت نمیدمچون من قراره اونجا به آرزوهام برسم.
ولی متاسفانه امشب هدایت تحصیلیمو گرفتم،فنی حرفه ای هنر رو ب آوردم چون تو یه سال خیلی علایقم تغییر کردو این حرفا.
الان میترسم ظرفیت پر شه و من نتونم برم رشته ای که دوست دارمو کلی گریه کردم،کلی تحقیق کردم ولی دلم یه حالم بدی داره.
در ضمن معدلم ۱۹/۲۹ اومده بنظرتون بخاطر معدل قبولم میکنن.؟