2777
2789
عنوان

هدایت تحصیلیمم

511 بازدید | 29 پست

سلام.

من پایه نهمم و امشب هدایت تحصیلیمو گرقتم و حالم خیلی بده خیلییییی.

اول اینکه من دوسال و نیمه موسیقی کار میکنم،طراحی حدود چند ماهه،خوشنویسی،یه دوره نمد هم رفتم.

اولای سال من گیر داده بودم‌که باید برم مدسیقی بخونم ولی چون دوره و باید برم شهر دیگه خانواده قبول نکردن،گذشت تا آزمون رغبت توانایی رو دادم و هنری چهل و هفت درصد دراومد،اصلا یه چیز عجیبی بود برای منی که کل روزمو با هنر می گذروندم ولی خب زیاد اهمیت ندادم.

این وسطا رفتم مشاوره و یه آزمونی ازم گرفت و گفت که تو توی هنر موفق میشی،رفتم کلی تحقیق کردم و آخرش به گرافیک رسیدم.

کل سال و درس خوندم و تلاش کردم تا معدلم بالای ۱۹ بیاد که هر کسی گفت تو برای تنبلی اومدی اینجا بگم نه من تمام تلاشمو کردم!من میتونستم برم شاخه های نظری ولی نه!چون علاقه نداشتم.

بعد اینکه چون شهرستانیم یه هنرستان فنی داریم و یه هنرستان کاردانش،و اینکه محیطش داغونه ولی من اهمیت نمیدم‌چون من قراره اونجا به آرزوهام برسم.

ولی متاسفانه امشب هدایت تحصیلیمو گرفتم،فنی حرفه ای هنر رو ب آوردم چون تو یه سال خیلی علایقم تغییر کردو این حرفا.

الان میترسم ظرفیت پر شه و من نتونم برم رشته ای که دوست دارمو کلی گریه کردم،کلی تحقیق کردم ولی دلم یه حالم بدی داره.

در ضمن معدلم ۱۹/۲۹ اومده بنظرتون بخاطر معدل قبولم میکنن.؟

مگر میدن 

برای منو هنو ندادن

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش انشالله که قبول میشی تو این مدرسه هم نشد اگه شرایطش بود میتونی بری شهر دیگه یه مدرسه خیلی بهتر ارزشش رو داره 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))
برو مای مدیو نمونه برگ تحصیلی میاره

اوه 

چه رشته هایی اوردی

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
تا برسی به سن 23 کلی علایقت تغییر میکنه....توی رشته دانسگاهی دنبال علاقه نوجوانیت نرو که بعدا توش می ...

یعنی از الان که مدرسه میری ببین نمره هات به کدوم رشته میخوره همونو برو

قبولت میکنن

ولی اگه میخای بری هنرستان یه جای سطح بالا برو مگرنه درسی وجود نداره که بهت بدن و تو بخونی 

ولی مدارس خوب نخبه هایی دارن واقعا 

اینو به عنوان کسی میگم که درمورد اکثر مدارس یه کلانشهر تحقیق کرده یه چند سال پیش 

نگران نباش انشالله که قبول میشی تو این مدرسه هم نشد اگه شرایطش بود میتونی بری شهر دیگه یه مدرسه خیلی ...

متاسفانه شرایطش رو نداریم اگه میشد حتما موسیقی میخواندم