2789
عنوان

کمک توروخدا

111 بازدید | 12 پست

تو عقدم دارم جدا میشم به دلایل مشکلات خانواده ها

همسرم همش زنگ میزنه بهم یروز خوبه یروز بد هنوز همو دوست داریم ولی خانوادش اصلا جلو نمیان 

خونوادم گفتن یه مدت جواب تلفناشو ندم شاید اقدامی کرد 

اینم بگم که مهریه اجرا گذاشتم یعنی روند جدایی داره شروع میشه ولی خونوادش یه قدمم جلو نمیان فقط همسرم همش میگه دوست دارم و انتظار داره ما بریم جلو توروخدا بگید درسته جواب تلفناشو نمیدم؟

مشاور با تجربه برو

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .
مشاور با تجربه برو

رفتم مشکل خانواده هان ما مشکلی ندادیم

اونم راضی نمیشه خانوادشو بفرسته جلو خونواده منم سفت و سخت پای طلاقن دیگه کم اوردم بخدا😭 دلم میترکه وقتی زنگ میزنه و جواب نمیدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی بد شده اجرا گذاشتی که پلای پشت سرتو داری خراب میکنی خواهر کاش اول دو نفر صحبت میکردید نباید زیاد بزرگارو دخالت میدادید وقتی همو دوست دارید

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
رفتم مشکل خانواده هان ما مشکلی ندادیماونم راضی نمیشه خانوادشو بفرسته جلو خونواده منم سفت و سخت پای ط ...

جوابش رو بده ، صحبت کنید چاره کار رو پیدا کنید ، عجب 

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .
خیلی بد شده اجرا گذاشتی که پلای پشت سرتو داری خراب میکنی خواهر کاش اول دو نفر صحبت میکردید نباید زیا ...

اون دحالت داد بزرگترارو هرچی گفتم نکن گوش نداد بعدم رفتیم خونشون خیلی سفت و محکم گفت نمیخوامت جلو خونواده ها منم چاره ای نداشتم 

جوابش رو بده ، صحبت کنید چاره کار رو پیدا کنید ، عجب

تنها راه حل اینه خونوادش بیان جلو ولی قبول نمیکنه بعد میگه همه چی تموم شدست برام ولی دوست دارم یعنی برا طلاق مطمئنه ولی نمیدونم چرا زنگ میزنه و پیام میده

اون دحالت داد بزرگترارو هرچی گفتم نکن گوش نداد بعدم رفتیم خونشون خیلی سفت و محکم گفت نمیخوامت جلو خو ...

خو پس به درک که نمیخاد😑

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
تنها راه حل اینه خونوادش بیان جلو ولی قبول نمیکنه بعد میگه همه چی تموم شدست برام ولی دوست دارم یعنی ...

از یه مشاور عاقل مشاوره بگیر ، جزئیات رو نمیدونم که بخوام دقیق چیزی بگم

اونموقع با بی احترامی تمام گفت نمیخوامت الان میگه عصبانی بودم گفتم

به نظرم حرمتا از بین رفته خواهر نه بین خودتون احترام هست نه خانواده ها این زندکی دیگه به درد نمیخوره دور از جون یهو اشتی میکنی چند وقت بعد با بچه برمیگردی اگه به درد هم نمیخورین الان جدا بشی بهتره 

به نظرم حرمتا از بین رفته خواهر نه بین خودتون احترام هست نه خانواده ها این زندکی دیگه به درد نمیخوره ...

همه همینو میگن ولی خیلی دوسش دارم چون مشکل بین خودمون نبود خیلی برام سخته

[QUOTE=345579220]همه همینو میگن ولی خیلی دوسش دارم چون مشکل بین خودمون نبود خیلی برام سخته[/QUOTEبازم فکراتو کن عزیزم هیچکس جای خودت نمیتونه بهترین تصمیمو بگیره