2777
2789

من خیلی داد میزنم خیلی بیش از حد 

لطفا کمکم کنید بگید چیکا کنم دیگ دارم عذاب وجدان میگیرم 

پسرم ۲۲ماهشه امروز در بالکن ک شیشه است محکم کوبید کم مونده بود شیشه بشکنه بریزه سرش خیلی بد سرش داد زدم بچم بد جور گریه کرد سر هر چیزی دارم سر بچم داد میزنم حالم از خودم بهم میخوره 

توروخدا کمکم کنید اگ راهکاری دارین اگ برم روانپزشک بهم قرص میده؟؟

بچم حتی وقتی نوزاد خیلی گریه میکرد من چون تنها بودم خسته میشدم سر بچم داد میزدم 

لطفا بگید چیکا کنم ک دیگ اینطور نباشم

عصبی بودن ممکنه بخاطر کمبود ویتامین باشه بهتر یه آزمایش چکاب بدی ویتامین مصرف کنی

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من رفتم قرص میخورم ارومم الان حالم بهتره

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

هر وقت خواستی داد بزنی یادت بنداز که طبیعی ترین رفتار عالم مال بچه هاست. اگه اشکالی وجود داره از سمت ما آدم بزرگ‌ها ست

از کسی کمک بگیر برای بچه داری

روانپزشک فایده ندارد. تا دارو میخوری خوبی ، قطع کنی اثرش می‌ره. یه دوره پیش روانشناس برو

عزیزم توسل کن به ائمه

احتمالا سردی مغزت بالارفته سعی کن ترشی جات نخوری غذاهای سرد نخوری

بزن نت ببین اگه علایم سودای مغز داری درمان کن

بازم خواستی راهنماییت میکنم

دارو نخور سما یکمی درمان خانگی کنی درست میشه

شما هم مث من مشکلت داد زدن بود

افسردگی .وسواس فکری .عصبانیت .

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

بنظرمن همه مادرا گاهی وقتا عصبی میشن این ربطی یه عصبی بودن نداره منم اینطوری بودم ولی خب کم کم خشممو مدریت کردم وقبول کردم همه بچه هاشیطنت دارن مثلا وقتی میخوام دادبزنم باخودم میگم اگه بچه مهمون بود سرش دادنمیزدم یعنی بچم ازبچه مهمون ارزشش کمتره البته هنوزم گاهی وقتا واقعاکم میارم ولی من باورنمیکنم مامانی بگه من حتی یه بارم سربچم دادنزدم

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙