2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خودمم موندم چکار کنم این همه ماسک خونگی و کرم و تونر و فلان تریدم نتیجه نگرفتم

هیچی واقعا بدرد نخورد حتی واسه جاشم ماهی ۵۰۰ میره فقط رو جوشام تاثیر دارن

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

مگر اینک بری سمت ی دکتر پوست خوب نتیجه بگیری

پول میخاد 

معلومم نیست جواب بده

یبار اینجا گفتن ۵۰ میلیون میشه از کدوم گورم بیارم

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

پول میخاد معلومم نیست جواب بدهیبار اینجا گفتن ۵۰ میلیون میشه از کدوم گورم بیارم

ن بابا چخبره ۵۰ تومن

یکی از اشناهامون رفت شیراز واسه جوش پوستش

خدابب نتیجه گرف

زیادم خرج انچنانی نداشت

ن بابا چخبره ۵۰ تومنیکی از اشناهامون رفت شیراز واسه جوش پوستشخدابب نتیجه گرفزیادم خرج انچنانی نداشت

چقدر شد؟ ما مشهدیم 

چقدر شد؟ ما مشهدیم

درحد شاید ۱۵تومن

اها مشهدم امکانات زیادی داره ینی ی دکتر خوب پیدا نمیشه

ببین برنج بزن واسه پوستت اگ تیره شده از جوش

برنچ خوب بپز ابکی بشه بعد با اسیاب بزنش ک مثل کرم بشه بزار رو ضورتت نیم ساعت بمونه بعد بشور 

خیلی خوبه

ولی برنج ایرانی باشه بهتر

درحد شاید ۱۵تومناها مشهدم امکانات زیادی داره ینی ی دکتر خوب پیدا نمیشهببین برنج بزن واسه پوستت اگ تی ...

هم ۱۵ هم باید طلا بفروشم

نه تیره نشده چاله شده