2821
2789
عنوان

خاستگار

514 بازدید | 35 پست

بچه ها ی دختر عمه  دارم 28 سالشه هر هفته دوتا خاستگار داره خوشگلم نیست ولی باباش پولداره خودشم روانشناس اما من ک 21 سالمه ب نظر بقیه خوشگلم هستم سالی یدونه خاستگار دارم اینم بگم پشت کنکورم از خونه ماهی یکبار میرم بیرون

چراا؟ خانوادم گاهی مسخره میکنن میگن ک خاستگار نداری وفلاان

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خاستگار داشتن مهم نیست ، ازدواج موفق داشتن مهم هست یدونه بیاد ولی درست و حسابی  

هله نومید نباشی که تورا یار براند ؛ گرت امروز براند نه که فردات بخواند؟                                                             در اگر برتو ببندد نرو و صبر کن آنجا ؛ که پس صبر ، تورا او به سر صدر نشاند🕊                                                                     و اگر برتو ببندد همه ره ها و گذر ها ؛ ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند 🦋
اونا حقیقتا خواستگارای باباشن!🥲😂

😂😂😂

هله نومید نباشی که تورا یار براند ؛ گرت امروز براند نه که فردات بخواند؟                                                             در اگر برتو ببندد نرو و صبر کن آنجا ؛ که پس صبر ، تورا او به سر صدر نشاند🕊                                                                     و اگر برتو ببندد همه ره ها و گذر ها ؛ ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند 🦋
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز