2777
2789
عنوان

خاستگار

514 بازدید | 35 پست

بچه ها ی دختر عمه  دارم 28 سالشه هر هفته دوتا خاستگار داره خوشگلم نیست ولی باباش پولداره خودشم روانشناس اما من ک 21 سالمه ب نظر بقیه خوشگلم هستم سالی یدونه خاستگار دارم اینم بگم پشت کنکورم از خونه ماهی یکبار میرم بیرون

چراا؟ خانوادم گاهی مسخره میکنن میگن ک خاستگار نداری وفلاان

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خاستگار داشتن مهم نیست ، ازدواج موفق داشتن مهم هست یدونه بیاد ولی درست و حسابی  

هله نومید نباشی که تورا یار براند ؛ گرت امروز براند نه که فردات بخواند؟                                                             در اگر برتو ببندد نرو و صبر کن آنجا ؛ که پس صبر ، تورا او به سر صدر نشاند🕊                                                                     و اگر برتو ببندد همه ره ها و گذر ها ؛ ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند 🦋
اونا حقیقتا خواستگارای باباشن!🥲😂

😂😂😂

هله نومید نباشی که تورا یار براند ؛ گرت امروز براند نه که فردات بخواند؟                                                             در اگر برتو ببندد نرو و صبر کن آنجا ؛ که پس صبر ، تورا او به سر صدر نشاند🕊                                                                     و اگر برتو ببندد همه ره ها و گذر ها ؛ ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند 🦋