2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون اون ۲۸ سالشه تو سن ازدواجه 

شما تا به اون سن هفت هشت سال دیگه راه دارید و بعد اینکه خودتون میگین زیاد بیرون نمیرین خب خواستگار شما رو کجا ببینه😅

همین که پشت کنکور هستین هم خب نمیان جلو

خانوادتون هم خیلی اشتباه می کنن

شما اعتماد به نفس تون رو از دست ندین

خدایا دوستت دارمممم ❣❣

دختر خاله من ۲۶ سالشه ، لیسانسه ، خواستگارم خیییلی خیییلی کم داره ، اصلا هم از خونه بیرون نمیره ، بره هم با مامانش میره خرید و زود برمیکردن ، خودشم تنها هیچجا نمیره ، از طرفی هم میکه دوست دارم خودم با کسی آشنا بشم و ازدواج کنم که شدنی نیست

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن
قصد ندارن فقط واسه حرف خانوادم دلم میخاد حداقل پیشنهاد باشه

وای نگو زیاد هم باشه باب میلت نباشه از یه لحاظ دیگه تحت فشار روانی قرار میگیری ، همه به خصوص خانواده میگن چرا رد میکنی ، خییییلی بده😖

هله نومید نباشی که تورا یار براند ؛ گرت امروز براند نه که فردات بخواند؟                                                             در اگر برتو ببندد نرو و صبر کن آنجا ؛ که پس صبر ، تورا او به سر صدر نشاند🕊                                                                     و اگر برتو ببندد همه ره ها و گذر ها ؛ ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند 🦋
اگه خواستگاراش خوب بودن تا حالا با یکیشون ازدواج کرده بود پس خوب نیستن . الان با شما مساویه

اره خیلی انتظاراتش بالاعه دنبال ی پسر میلیارد اما خودش ظاهری اصلا اوکی نیستا 🫡خدا منو ببخشه

دختر خاله من ۲۶ سالشه ، لیسانسه ، خواستگارم خیییلی خیییلی کم داره ، اصلا هم از خونه بیرون نمیره ، بر ...

منم مث همینم ماهی یکبار بیرون میرم اونم ده دقیقه کارمون انجام میدیم حوصله بیرون ندارم