2777
2789

من برای حاجت بسیار بزرگی میخوام انجام بدم

من قبلا چله بسم الله هم گرفتم حتی دور چهلم رو گرو نگه داشتم ولی نتیجه ای ندیدم البته به خاطر اینکه توی اون چله گناه بزرگی انجام دادم

الان میخوام با اخلاص این  چله رو بگیرم

چند تا مشکل هست

نمیتونم برای روزهای پریودم نایب بگیرم

دوم بچه کوچک دارم شاید وسط انجام اعمالش وقفه بندازم

به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!

من خوندم. انشاالله که خدا خیلی زود حاجتمو بده

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر کسی مایله میتونیم همه باهم انجام بدیم که البته دعای گروهی بهتر جواب میده

من تو نت جستجو کردم خیلی مجربه و حاجات بسیاری ازش گرفتن 

حاجات ناممکن

شما نایب گرفتی؟

من همسرم واسم خوند عزیزم

دفعه ی دوم که اومدم بردارم، 4روز بیشتر نشد بخونم. ازهمون روز اول خیلی سخت بود. انگار اصلا نمیشد بخونم. یه جا خوندم که اگه خدانخواد اصلا نمیشه خوند.

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
هر روز چقدر طول میکشه؟

واسه من تقریبا یه ساعت و ربع

من هم گرفتم دو بار برای یک حاجت ولی خوب تمام موارد رو رعایت نکردم. با کسی صحبت نمیکردم اما چون شاغل بودم گاهی بین ذکرها خسته میشدم دراز میکشیدم یا بار اول که گرفته بودم نمیشد در طول روشنایی روز بگیرم به تاریکی میخوردم به خاطر ساعت کاریم و...

من 2 ماه بعد از آخرین باری که گرفته بودم حاجتم رو گرفتم خدا رو شکر.بار دوم فرقش با بار اول این بود که تونستم در طول روشنایی روز بگیرم چون روزها طولانی شده بود

انشالله شما هم به زودی حاجت میگیری

نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"

کته ۱ : هرگونه اخذ وجه و یا پرداخت وجه به شخص دیگر جهت قرائت دستور چله زیارت عاشورا به هر عنوانی اعم از نایب و... صحیح نمی باشد و وجهه شرعی ندارد.

نکته ۲ : از آنجا که دستور زيارت عاشورا دستور خاص مي باشد و شرايط خاصی نيز جهت صحيح بودن دارد ، يک دستور عمومی نمي باشد و توصيه آيت الّله حق شناس جهت انجام آن به صورت عمومی نبوده است ، لذا مناسب تر است دستور دعای توسل که ايشان به صورت عمومی مي فرمودند جهت بر آورده شدن حاجات انجام شود.
اما از آنجا که در وب سايت ها و شبکه های اجتماعی در مورد دستور زيارت عاشورا مطالبی ذکر گرديده است که ممکن است دارای نواقصی باشد دستور صحيح آن در اين صفحه ذکر مي گردد.

دستور قرائت دعای توسل

1- دستور دعای توسل تعداد روز خاصی ندارد و به نيت بر آورده شدن حاجت شروع شود و تا گرفتن حاجت هر روز ادامه يابد - ان شا الّله که بر آورده خواهد شد.
2- مراقبه در اعمال ( انجام واجبات و ترک محرمات )
3- زمان انجام آن در بین طلوع و غروب آفتاب باشد.

دستور قرائت زیارت عاشورای منقول از  آیت الله حق شناس

1- صد مرتبه (( الله اکبر ))
2- یک مرتبه سلام آخر زیارت عاشورا ( السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح ...)
3- یک مرتبه لعن آخر زیارت عاشورا ( اللهم العن اول ظالم ... )
4- قرائت زیارت عاشورا از اول تا اول (( اللهم العن اول ظالم ... ))
5- دو رکعت نماز هدیه بمحضر حضرت سیدالشهدا علیه السلام
6- صد مرتبه (( الله اکبر ))
7- قرائت زیارت عاشورا از اول تا انتها همراه با صد لعن و صد سلام
8- دو رکعت نماز زیارت حضرت اباعبدالله علیه السلام

نکات:
1- این دستور تا چهل روز و بدون فاصله شدن بین روزها انجام شود.
2- مراقبه در اعمال ( انجام واجبات و ترک محرمات )
3- صدقه دادن هرروز بعد از اتمام آن برای سلامتی امام زمان علیه السلام
4- زمان انجام آن در بین طلوع و غروب آفتاب باشد.
5- در بین قرائت زیارت با کسی صحبت نکند
6- کسی جز اعضای خانواده از انجام این عمل مطلع نشوند. 
7- بانوان در ایام عادت زیارت را طبق دستور بالا بخوانند و بدون صحبت کردن با اشاره به یکی از اهالی منزل مطلع کنند تا نماز را به نیابت ایشان بخوانند و پس از اتمام نماز ادامه زبارت را خودشان ادامه دهند و بخوانند

عزیزم من تو این تاپیک به زبون عامیانه توضیح دادم

نائب هم خواستی من نائبت میشم

یه گروه تل گرام هم هس به اسم نائبان صلواتی که رایگان واست نائب میشن هر چند روز بخوای

من ازت حاجتمو گرفتم😍 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)💚 خدایا شکرت

تو کانال آیت الله حق شناس خاطره حاجت روایی هزاران نفر از این چله رو نوشتن. خواستی برو بخون

من چند موردشو تو تاپیک بالا گذاشتم

من ازت حاجتمو گرفتم😍 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)💚 خدایا شکرت
تو کانال آیت الله حق شناس خاطره حاجت روایی هزاران نفر از این چله رو نوشتن. خواستی برو بخون من چند م ...

مرسی عزیزم ، من نتونستم لینک کانال تلگرامتون رو پیدا کنم ، تو اینستاگرام هم پیج سید ابراهیم را پیدا کردم و متاسفانه لینک تلگرامشون انگار مشکل داره ، اگر امکانش هست لینک عر دو را اینجا برام بزارین ، خیر ببینی