تعمیرات بیشتر تو مغازست ولی جوریه ک میره خونه های مردم دیشب گفت زن متاهل تو خونشون بهش پیشنهاد رابطه داد اعصابم بهم ریخت
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
ادم عقل داره ....خیلی بعیده یکی بره برای تعمیر زن خونه یدفعه عاشقش بشه و پیشنهاد بده !!!! آرنولد هم ...
رابطه ک نداشته فقط زنده پیشنهاد داده شوهرم رد کرد اونم بهش گفته مرد نیستی
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
ادم عقل داره ....خیلی بعیده یکی بره برای تعمیر زن خونه یدفعه عاشقش بشه و پیشنهاد بده !!!! آرنولد هم ...
هست خانوم. من با چشای خودم دیدم یبار یه خانمه ب همسر من زنگ زد گفت فلان چیزم سوخته بیا درست کن یعد چند دیقه پیام داده من تنهام بیا با هم یه حالی بکنیم خداییش یجوری میگید انکار تواین جامعه نیستید چ خبره
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
بهش بگو مهم نیست اونا چه پیشنهاد هایی میدن همه جا هم زن خراب هست هم مرد خراب ولی من به تو افتخار میک ...
ا ه بم گفت وجدانم اجازه نمیده اینکارا تاوان داره ولی حالم میگیره دلم نمیخاد برای زنان کار کنه
درسته ک بدش اومده از رفتار اون زنده شوهرم میگه حالم از زن متاهلی ک خیانت میکنه بهم میخوره میگه اگه ...
تو هر شغبی ممکن این چیزا پیش بیاد.همسرم آژانس میگفت بهش گفتن یه زنه مشکل داره بعضی وقتها برو ببرش مکان کرایه هم سه برابر بهت میدن.با وجود موقعیت سختی که داریم قبول نکرده بود.اینکه یه مرد اینقدر با زنش نزدیکه که اینارو براش میگه یعنی اون زندگی خوبه.مردت بلید مطمئن باشه که خداروشکر هست
تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
شوهر منم یه برهه زمانی بیکار بود با دوستش رفت لوله کشی توی خونه هایروز اومد تا رنگش عین گچ سفیده گفت ...
منم میگم شاید نخوان پول دستمزد بدن اینجور میکنن
فکر کنم منظورشان را بد بیان کردند چون هر شغلی توی هر جایگاهی ارزشمند هست و اگر نباشه کار ما لنگ میمو ...
تو کل دنیا بهترین شغل خدماتیه چون واقعا نباشن خیلی لنگ میشیم
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
نمیدونه کسی که تعمیراته میخ کوبیدن ب دیوار نیست ک همسر من رشتش برق هستش این دیگه چقد بیسواده طفلی خ ...
شوهر منم مدرک ی رشته تعمیراتی رو داره