تعمیرات بیشتر تو مغازست ولی جوریه ک میره خونه های مردم دیشب گفت زن متاهل تو خونشون بهش پیشنهاد رابطه داد اعصابم بهم ریخت
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
تو هر شغبی ممکن این چیزا پیش بیاد.همسرم آژانس میگفت بهش گفتن یه زنه مشکل داره بعضی وقتها برو ببرش مک ...
وای خدایا اینا چه آدمایی هستن منم تاحالا چندین مورد پیش اومده جواب چندنفرشون خودم تلفنی دادم و بلاکشون کردم ولی بازم بدم میاد
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
توی وحله اول پس هر کی میره خونه زنه پیشنهاد میده پس زنه ... هر جاییه؟ زن مردم ک نمیشه اینجوری قضاوت ...
اگه ی زن هرجایی نباشه ک نمیاد اینجور کنه البته گفتم برا آرایشگاه های زنانه زیادی کار کرده ک رفتارشان هم محترم بوده بیشتر خونه ها میره اصلا زن بچه نیس و مرده تو خونه اس اما بوده هم ک زن زنگ بزنه برای کار بعد اونجا کرم بریزه
چقدر شما ساده هستی عزیزم اون زن عاشق نشده فقط قصدش سواستفاده و گرفتن پول هست یعنی خودشو عرضه میکنه ت ...
منم ب شوهرم گفتم میخان ک پول دستمزد ندن کثافتا
چرا فکر میکنید که مردایی که میان اینجور چیزا رو میکن ینی مرد خوبی ان؟
من الان گفتم شوهرم خوبه یا بده من بدم میاد این شغل داشته باشه
من با تو نبودم خانم،با اونایی بودم که این نظر رو دادن، واینکه سوالمم سوالی بود دلیلی برای پریدن شما ...
الان من پریدم بهت؟ جواب سوال رو گفتم تو بد برداشت کردی
اگه من بد خوندم ببخشید،احساس کردم بد سوالمو برداشت کردی وباعصبانیت جوابمو دادی.این گل هم تقدیم شما🌺 ...
نه عزیزم عادی جواب دادم بعدم من دوست ندارم حتی مجازی کسی رو ناراحت کنم♥️
همسرتون هم صدای تلفن رو روی بلند گو گذاشته بود شما هم گوش میکردید. میدونست خانمه این پیشنهاد رو میده ...
من جواب تلفنای هسمرمو میدم کاراشو میگیرم چون خودش وقت نمیکنه بله جلوی چش خودم و با گوشای خودم شنیدم انگار باور نداری کجایی ب قول پژمان
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد