2777
2789

دوستان اول از همه بگم انرژی منفی ممنوع و اینکه طلاق بگیر و .. اصلا به دردم نمیخوره فقط دنبال یه راهکار هوشمندانه هستم ترجیحا خانوم متاهل صبور هم پست بزاره... ممنون از همگی💜 

من و همسرم عقدیم و مادرش فوت شده وقتی میرم خونشون مجبورم خودم غذا بپزم و جمع کنم و بشورم و .. 

مثلاً من ساعت ۱۰ میرم تا ۱۲ پیش همیم حرف میزنیم و اینا ۱۲ ک شروع میکنم به غذا درست کردن میره بیرون تا یک نمیاد اونم با هزار زنگ و دعوا و بدبختی میاریمش

یا اگه قرار باشه ساعت ۱۰/۵ برم باهاش بیرون ۱۱ برم دیگ اون روز رو زهرم می‌کنه 

اما خودش خیلی بدقوله کار خاصی هم ندارع سر کار نیست نظامیه و مرخصیه

الان قرار بود شام بیاد خونمون اومد ی سر زد و ساعت ۸ شد گفت میرم بیرون ساعت ۹ میام 

رفت و زنگ زد گفت حال ندارم برگردم 

من نمی‌دونم دلیل این رفتارا چیه واقعا چجور باید برخورد کنم

اگرم برم خونشون بهش بگم نرو بیرون میگ من مگه دخترم مگه اسیرم ک نرم بیرون 

اصلا توجیح نیست ک آره من نامزدشم زن ده سالش ک نیستم منو تنها ول می‌کنه با باباش میره بیرون من اصلا تنها راحت نیستم 

بخدا گاهی وقتا دیگ از زندگی سیرم می‌کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی نظامیه یعنی اهمیت وقت شناسی و نطم رو خوب میدونه اون فوریت و الزام و اهمیت رو قائل نیست دیگه بقیش بسته به شماست که کنار بیای یا درخواست دیگه ای داشته باشی

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

کجا می‌ره خب ولی سرکار نمیره 

رفیق بازه آیا 

به نظرم تنها کاری که میتونی بکنی آینه کاری کنی بهش خوش بگذره وقتی تو اونجای

حالا چه با رابطه چه با حرف زدن چه با بازی های مختلف و فیلمو..

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
اهل دود و دم نیست؟اهل رفیق بازی چی

دود و دم نه ! رفیق بازی هم نه که بیست چار ساعته به فکر رفیق باشه ولی ی کافه هست سرکوچشون که تخته بازی میکنن اونجا 

مدام اونجاست توی اون کافه

شاید بگم شده سه روز منو ندیده یا خیلی وقتا بهش زنگ میزنم قطع می‌کنه میگ وسط بازیم‌

سلام عزیزم 

نمیدونم راهنماییم درسته یا نه 

ولی نرو خونشون و اگه میری تایمی برو که مجبور به غذا درست کردن نباشی 

و درباره اینکه چه چیزی باعث میشه ازت دوری کنه خیلی باید فکر کنی !آیا رفیق بازه و میخواد بره پیش دوستاش؟!آیا کنار تو خوشحال نیست؟!یا سر گوشش میجنبه؟!خلاصه خوب بگرد دنبال عامل این داستان

اگرم برم خونشون بهش بگم نرو بیرون میگ من مگه دخترم مگه اسیرم ک نرم بیرون اصلا توجیح نیست ک آره من نا ...

شوهر منم به نظم اینا خیلی اهمیت میداد الان خودم هم اینطوریم

و اینکه در رابطه با بیرون رفتنش بنظر من زیاد پاپیچش نشو اطراف من این طبیعیه و دیدم که بعد ازدواج درست شدن 

به نام خدا 

مردا رو نباید بچسبی حس اسیری بگیرن واویلا

برای جذبش هم میاز به سیاستهای ریز داری   که برای یادگیری من توصیه ام دوره همسرداری تنها مسیر ارامش رو شرکت کن خودم و دوستم نتیجه دیدیم و تا حالا حدود ۴۰ کا عضو داشته خواستی درخواستید دوستی بدید لینکشو بدم  برای چندمین بار دارن دوره برگزار میکننن

دود و دم نه ! رفیق بازی هم نه که بیست چار ساعته به فکر رفیق باشه ولی ی کافه هست سرکوچشون که تخته باز ...

چند روز اصلا بهش زنگ نزن سرد برخورد کن ببین برای این که دلتو بدست بیاره چقدر و چطوری تلاش میکنه

در جامعه ای که حقیقت آزاد نیست آزادی هم حقیقت ندارد ...