2821
2789
عنوان

نذری چی بدم❓

6875 بازدید | 55 پست

سلام

توی عاشورا یا تاسوعا می‌خوام بین مردم نذری کم هزینه ولی باکلاس رو پخش‌کنم

قبلا دیدم ساندویچ کوکو،ساندویچ کالباس،شربت،شیر کاکائو و نون ماست و..... پخش کردن بین مردم

ولی چون ظهره می‌خوام یه چیز مناسب باشه مثلا شیر بده برای ظهر

منتظر پیشنهاداتونممم

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

الویه

سر ظهر؟توی آفتاب تخم مرغ داره خراب می‌شه

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سیب زمینی و سوسیس سرخ شده با سس توی کاسه کوچیک با چنگال

هزینه داره 

من تصمیم دارم شله زرد بپزم البته برای ظهر نه صبح عاشورا روزای دیگم‌ آش شیربرنج حلوا 

من تصمیم گرفتم هندونه هم خورد کنم بریزم تو لیوان با چنگال کوچولو حس میکنم تو گرما خوبه 

اینا فعلا فکرمه تا خدا بخواد عملی بشه

شیر هوا گرمه خراب میشه کسی هم میلش نمیشه  میتونی هندوانه بگیری و آب بگیری و آب هندوانه خنک پخش کنی

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
شیر هوا گرمه خراب میشه کسی هم میلش نمیشه میتونی هندوانه بگیری و آب بگیری و آب هندوانه خنک پخش کنی

اوم فکر خوبیه چطور آبشو بگیرم؟

توی کلمند بریزم سرد باشه با یخ؟

شیر هوا گرمه خراب میشه کسی هم میلش نمیشه میتونی هندوانه بگیری و آب بگیری و آب هندوانه خنک پخش کنی

بعدشم من خودم گفته بودم که نمی‌خوام شیر ببرم🤣

من شربت آبلیمو هم امسال زیاد میبینم

میدونم ولی خب تکراریه🤣

می‌خوام یه چیز باکلاس و باحال لتش 

اوم فکر خوبیه چطور آبشو بگیرم؟توی کلمند بریزم سرد باشه با یخ؟

من قاچ میکنم بعد پوستشو نازک می‌گیریم و خورد خورد میریزم تو آب میوه گیری عالیه کامل آب میگیره  و تو کلمن ام میشه بریزی 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  10 ساعت پیش