2777
2789
عنوان

نذری چی بدم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 7929 بازدید | 55 پست
من قاچ میکنم بعد پوستشو نازک می‌گیریم و خورد خورد میریزم تو آب میوه گیری عالیه کامل آب میگیره و تو ...

هزینشم خیلی کم درمیاد

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعدشم من خودم گفته بودم که نمی‌خوام شیر ببرم🤣

اهان ببخشید متوجه نشدم

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
هوا گرمه، یه چیز خنک میچسبه 😍

دقیقا نظر منم همین بود

همون آب هندوانه نظرتونه؟😁

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

من پارسال شیرپاکتی وکیک دادم...اونم به بچه هافقط...شیر حسابی تویخچال سرد شده بود...خیلی بچه ها دوست داشتن.امسالم همینکارو میکنم....لقمه نون وپنیروسبزی هم خوبه...ساده وخوشمزس

شربت 

نون پنیر سبزی خرما 

به نظرم ساندویچ فلافل درست کن ببر جاهایی که میدونی ضعیف نیاز مند هستن. بده خیلی ثوابش بیشتره 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

من امروز ساعت دو رفتم مطب دکتر، یه ده نفری میشدیم. بعد یه اقاعه اومدساندویج کالباس نذری داد تو نون باگت از این کوچیکا. بنظرم خیلی جالب بود، چون خیلی اونجا منتظر موندیم واقعا همه گشنمون بود.