2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 9410 بازدید | 115 پست
واااای خدای من.....خدا لعنتش کنه ازش نگذره ولی خب خواهر من توام با پای خودت پاشدی رفتی خونه طرف باید ...

گیتار آموزش میداد 

تو خونه خودش ( می‌گفت خونه مجردیمه ، میگفت زنم از خونه بیرونم کرده ، مینشیت درود دل الکی میکرد)

ما هم خر شدیم رفتیم 

۴/۵ نفر بودیم 

ولی اون روز فقط من رفتم  چون باهاش رابطه دوستی برقرار کرده بودم 

و کاملا اعتماد داشتن فکر نمی‌کردم چیزی بشه ..چون قبلاً تنهایی هم رفتم 

ولی خب....😭💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گیتار آموزش میداد تو خونه خودش ( می‌گفت خونه مجردیمه ، میگفت زنم از خونه بیرونم کرده ، مینشیت درود د ...

اتفاقی که نباید افتاده سادگی کردی تجربه بدی هم برات شد بدور از همه قضاوتها اول برو دکتر زنان به قول دوستان شاید اسیب دیده اگر هم پارگی برو ترمیم زندگیتو بساز و با یه نفر که لیاقتتو داره وارد رابطه بشو

شکایت مردم طرف می‌ره زندان یا بیفایده هست ؟ خودم چی؟آخه باهاش دوست بودم...برام بد نشه

اثبات بشه حتی میتونه کار به اعدام کشیده بشه با توجه به این که میگی دخترای دیگه ای هم میتونن قربانیش باشن،اگه میشد همه باهمدیگه ازش شکایت میکردید خیلی بهتر میشد،دوستی دلیلی نیست که به شما تجاوز بشه.

گیتار آموزش میداد تو خونه خودش ( می‌گفت خونه مجردیمه ، میگفت زنم از خونه بیرونم کرده ، مینشیت درود د ...

وااای چقدر نجس

میمون

اتفاقا یکی از دوستای خواهرم براش تعریف کرده بود که مربی گیتارش میخواسته باهاش اینکارو کنه، از ترس ابروش دختره هیچی نگفته بود. 

ولی بنظرم باید آبروی این آدما رو برد

نه که بگی تجاوز کامل 

مثلا بگی میخواست بهم دست درازی کنه و من فرار کردم

اتفاقی که نباید افتاده سادگی کردی تجربه بدی هم برات شد بدور از همه قضاوتها اول برو دکتر زنان به قول ...

بهش فکر میکنم حتما ممنونم 

ولی باور نمیکنید اصلا .. حوصله غذا خوردن هم ندارم 

فقط دوست دارم با یکی دعوا و بحث کنم 

ی چیزی انگار تو گلوم گیر کرده 

الان چند سالته

۲۲

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A