2777
2789
عنوان

همه چیو گفت

110 بازدید | 11 پست

امروز جای یک نفر رفتیم همه چی منو گفت حتی چیزایی از بچگی و خیلی خیلی شخصی ک نزدیک ترین کسام نمیدونستن آخرش گفت باید یه چیزی برات انجام بدم همه رو از روی قرآن گفت یعنی نیست کردم و صفحه قرآن رو باز کردم همه رو گفت الان استرس دارم نمی‌دونم چیکار کنم حتی خیلی چیزای ریز ک من حواسم نبوده و برام اتفاق افتاده تو یه مقطعی رو گفت و گفت باید انجامش بدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انجام بده

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
پیش اینجور آدم ها نرو

من چون خواب های خیلی بدی می‌دیدم حالم اصلا خوب نبود مجبور شدم برم دخترداییم منو برد و تا نشستم بهم گفت تو کمتر از یه سال قبل حالت بد شده مشخصه با اینکه ما اولین بار بود میدیدمش و خیلی چیزای خیلی خیلی شخصی رو گفت حتی گفت اگه دوست نداری دختر داییت نباشه چون میدونم کسی نمیدونه ولی من ترسیدم گفتم باشه و گفت ها من یه اشتباهی کردم و قبلا رفته بودم جای یه نفر برام دعا داد اینم میگه این چیزا خوب نیست و باید باطل کنی همه چیو و یه حالت پاکسازی ولی من میترسم 

من چون خواب های خیلی بدی می‌دیدم حالم اصلا خوب نبود مجبور شدم برم دخترداییم منو برد و تا نشستم بهم گ ...

دستوراشم اینشکلیاست ک باید مثلا غسل کنی و یا مثلا ب تعدادی ک میگه صلوات بفرستی و خودش هم به سری کارا می‌کنه برای تو به نیست تو من خیلی میترسم گفت باید قربانی هم بدی نمی‌دونم چیکار کنم

باور کن تلفنی انجام نمیده و دوست پسر داییم هستن و باید خیلی پارتی داشته باشی تا بپذیره

منم خیلی حالم بده خیلی بلاتکلیفم، ای کاش میشد منم میرفتم پیشش  

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی