2777
2789
عنوان

پشیمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 43 پست
من خودم بچه سوم و ناخواسته بودماما هیچ کس نمیدونم آینده چه شکلی اونوقت بعضی مشکلات رو راحت‌تر تحمل م ...

خوش بحال خانواده ای که بچه خدا خواسته داشته باشن امیدوارم بهترینا تو زندگیت بیاد

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اشتباه نکنید شش هفت ماهه تو جهنمم ارزششو داشت همه اعضا خانواده افسرده شدن. گول این مراکز نفس هم نخور ...

واقعا با وجود همچین شوهری یکی هم نباید میاوردی

بره پول دربیاره جای این حرفا

ببین خودت نباید میذاشتی حامله بشی..الانم واقعا اون بچه گناه داره کاریه ک شده..شاید با اومدن اون روزی ...

قرص ال دی میخوردم. از دستی که حامله نشدم. خودم داغونم  

چه درآمدی حقوقت کم از اول اشتباه پشت اشتباه

بچه های دیگت چندسالشونه؟  دخترن یا پسر؟  

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

یکی تو حسرته یه بچه داشته باشه...

یکی هم ارزوشه خدا بچه شو ازش بگیره

حکمتتو شکر خدا

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من💚🤍❤️آقایون درخواست دوستی ندین،خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش تو تاپیک علتشو بگین🩷💋

چه درآمدی حقوقت کم از اول اشتباه پشت اشتباه

تو قوی باش

بهش بگو درآمدمون باید بیشتر بشه

به دروغ بگو خواب دیدم طلا از آسمون میباره

بهش انگیزه بده

مگه مادر شدن آسونه

قوی باش و بفرست شوهرت رو پی درآمد این همه آدم‌پولدار و موفق شدن شاید این تلنگر زندگیتون باشه بجای حسرت کشیدن شاید قراره بهتر زندگی کنی و این بچه مجبورتون کنه فکر آینده باشید

سخته ولی مطمئن باش روزی می‌رسه که هر روز خداروشکر می‌کنی که این بچه رو ننداختی و الان کنارت داریش

بعضی عشق ها برای رسیدن صبر را زندگی می کنند و بعضی پایان ها زیباترین آغازند. پایان این فاصله آغاز تمام زندگی ما شد. خوشا صبری که پایانش تو باشی🤍💍

تو با این روحیه ای که داری اگه سقط هم کرده بودی الان داشتی میزدی تو سر خودت چرا سقط کردم

کلا دنبال یه دلیل برای ناله کردنی 

چته گشنه موندی؟ بی لباس موندی آنقدر می نالی؟ 

ببین برای تغذیه مادر باردار چه حمایت هایی هست؟ اون بچه بیگناه هم بالاخره هیچی که نداشته باشه یه یارانه داره برا شیر خشکش 

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

هنوز نه. هنوز امید دارم خدا خودش بگیره راحت شم

منم خدا خواسته باردار شدم تو شرایط خیلی بدی هم بودم و هستم دست کمکم ندارم ولی هی فکر کنیم به شرایط و غصه بخوریم که دردی دوا نمیشه عزیزم

اینجوری نگو خدا بگیره راحت شم اینی که الان توی وجودته آرزوی میلیون ها زوج ناباروره

خدا نکرده بچه سالم نباشه کلی غصه داره و خرج و ... من گفتم خدایا خودت دادی خودت بهم توان جسمی و روحی بده

به شوهرمم توان مالی بده از پس مخارج بر بیایم

منم شوهرم میگف بنداز نگه ندار الان هفته هفت هستم    امروز هیچی نخوردم همش بالا اوردم

الانم شوهرم منو تو این وضع میبینه مگیه داشتی راحت زندگی میکردی بچه میخاسی چیکار اما من بچه اولمه و خیلیی وقته عروسی کردم  از اولم شوهرم بچه نمیخاس

قرص ال دی میخوردم. از دستی که حامله نشدم. خودم داغونم

اگع نمیخایی با خرجی یه نفر که بچع دار نمیشه میدی به کسی 

همه هزینه هات  پای اون 

خواستی درخواست بده 

شلخته بودن با کثیف بودن فرق داره میدونستی اینوووووووو😎😍😘