2777
2789
عنوان

چجوری باید تعلیق شم

168 بازدید | 26 پست

مطمئن نبودم زیر تاپیک کسی بتونم تگشون کنم یا ن ببخشید دیگ مجبور شدم ی تاپیک جدا بزنم نی نی یار جان 

لطفا منو یه هفته تعلیق کن متشکرم ازت♡

کمک بزرگی کردی:)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام ای وای چرا میخواین تعلیق بشین؟
خب دکمه خروج سایت رو بزنین از کاربریتون خارج میشین.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

سلام ای وای چرا میخواین تعلیق بشین؟خب دکمه خروج سایت رو بزنین از کاربریتون خارج میشین.

زهرا جون من تا پایان هفته باید درس بخونم دیگه اخرشه معتاد سایت شدم دوستای خوبی پیدا کردم مثل خودت همه اش دوست دارم بیام توی سایت همه اش ذهنم اینجاست 

زهرا جون من تا پایان هفته باید درس بخونم دیگه اخرشه معتاد سایت شدم دوستای خوبی پیدا کردم مثل خودت هم ...

خب میگم که خروج از کاربریتون رو بزنین. بعد که خواستین وارد بشین باید همون ایمیل یا شماره که باهاش ثبت نام کردین رو با رمز عبورتون وارد کنین.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

وقتی اینجوری کنیم بعدش دیگه نمیشه پست گزاشت ؟

نه دیگه خب وقتی وارد اکانتتون نشدین پست هم نمیتونین بذارین.
باید ایمیل یا شماره موبایلی که باهاش ثبت نام رو انجام دادین وارد کنین و بعد دکمه ورود رو بزنین.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز