2777
2789
عنوان

پیرسینگ ترقوه

1108 بازدید | 35 پست

کسی هست زده باشه؟

خطرناکه؟

دوس دارم بزنم ولی میترسم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلا عاشق پیرسینگم ول دلم نمیخواد سوراخ کنم همش فیک میزنم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یا اکثر امام زاده ها😵🤕😵🤕

این دیگه چیه؟ 

من هنوز با پیرسینگ بینی و لب هم کنار نیومدم. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

ترقوه ؟ داریم مثل آمریکاییها میشیم چند وقت دیگه مردم به پلک چشم سر گونه هم پیرسینگ میزنند

خو بشیم پالا من از خدامونه پاسپورتمون اعتبار داشته باشه فرهنگمون بالا بره سرمونم ت کار خودمون باشه شور هر چیزی و هم در نیاریم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

چه خطری فقط خیلی دردناکه

دردش اوکی میشه بعد یه مدتی 

میترسم عفونت کنه یه وقت

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

خو بشیم پالا من از خدامونه پاسپورتمون اعتبار داشته باشه فرهنگمون بالا بره سرمونم ت کار خودمون باشه ش ...

خب آره بعضیا استعدادشو دارن مثل اونا بشن 

چون اولینش پاچه گیریه

نظر همه محترمه پس برای اختلاف نظر ها الکی بحث نکنید و شعور متقابل داشته باشید 
ترقوه ؟ داریم مثل آمریکاییها میشیم چند وقت دیگه مردم به پلک چشم سر گونه هم پیرسینگ میزنند

هر کسی تفکرات‌ خاص خودشو داره 

خود من تا همین چند ماه پیش اصلا خوشم نمیومد ولی الان خیلی دوس دارم پیرسینگ ناف و ترقوه بزنم

باید یاد بگیریم به عقاید همدیگه احترام بزاریم و همو همونجوری‌ ک هستیم بپذیریم ربطی هم به کشور و محل زندگی نداره 

فقط انسانیته که قشنگه

من کلا عاشق پیرسینگم ول دلم نمیخواد سوراخ کنم همش فیک میزنم

ولی خیلی خوشگله ظریفش مخصوصا

پیرسینگ ترقوه فیک هم داریم؟

هر کسی تفکرات‌ خاص خودشو داره خود من تا همین چند ماه پیش اصلا خوشم نمیومد ولی الان خیلی دوس دارم پیر ...

ترسناک نمیشی ؟ 

یه جاهایی بزن که ترسناک نباشه 

نظر همه محترمه پس برای اختلاف نظر ها الکی بحث نکنید و شعور متقابل داشته باشید 
یا اکثر امام زاده ها😵🤕😵🤕این دیگه چیه؟ من هنوز با پیرسینگ بینی و لب هم کنار نیومدم.

منم پیرسینگ لب و اینارو دوست ندارم زیاد 

ولی ترقوه خیلی خوشگله

چیز عجیبی نیست واقعا

اشکالش کجاس؟

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

خب آره بعضیا استعدادشو دارن مثل اونا بشن چون اولینش پاچه گیریه

ت خوبی