2777
2789
عنوان

کسی زخم معده داشته خوب شده باشه

8611 بازدید | 26 پست

خیلی درد دارم از غذا و دارو هرجی میخورذین بگین به راهنماییتون نیازدارم

لایک نکنید❌️کاربری دست دونفرمونه که دوستیم لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.

من معده درد دارم

نمیدونم زخم معده اس چیه

ولی انگار یکی دو طرف معدمو فشار میده

نفس تنگی میگیرم

درد میکنه انگار دلم داره ضعف میره 

چیزی بخورم همینه نخورم همینه

😮‍💨این چ کوفتیه

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

بهله من 

هنوز یادم  میاد درد میپیچه تو تنم

رفتم دکتر آندوسکوپی دادم  دو سه دوره تحت درمان بودم  رژیم غذایی داد  شکر خدا خوب شدم 

خودمم خیییلی غذاها و خوراکمو محدود کردم 

هنوزم از ترس گاهی اوزونیوم ناشتا میخورم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی هم مراعات میکنمقرص معدم دکتر فاموتیدین و پنتاپرازول دادولی هیچی ب هیچی

با این داروهای ضعیف که زخم معده خوب نمیشه 

من دکتر خوبی رفتم داروهای قوی داد انتی بیوتیک قوی داد هر مرحله هم دوزشو کم میکرد یا عوض کرد  رژیم غذایی هم داد

با این داروهای ضعیف که زخم معده خوب نمیشه من دکتر خوبی رفتم داروهای قوی داد انتی بیوتیک قوی داد هر م ...

من نمیدونم زخم معده اس یا ن اخه

من دارو خیلی مصزف میکنم برا بیماری خودم

بعد ازین ک دوز رفت بالا 

من دیگه معده ام معده قبل نشد

دکترم هم توجه نکرد این زخم معده اس 

اسید معدس 

یا ورم معده اس

فقط لعنتی گفت همینو بخور

نمیدونم شایدم میکروب معده اس

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

من نمیدونم زخم معده اس یا ن اخهمن دارو خیلی مصزف میکنم برا بیماری خودمبعد ازین ک دوز رفت بالا من دیگ ...

دکتر خوب واسه معدت بری راحت میفهمه 

دکتر من خودش دست گذاشت رو معدم و فشار داد دادم دراومد 

همونجا خودش گفت زخم معدس بعدش واسه مقدار زخم بر ای داروها آندوسکوپی گرفت

انشاءا... بلا ازتون دور باشه و مشکل سلامتیتون برطرف شه

دکتر خوب واسه معدت بری راحت میفهمه دکتر من خودش دست گذاشت رو معدم و فشار داد دادم دراومد همونجا خودش ...

برای زخم چ دارویی دادن؟

من خودم زخم معده دارم با بارهنگ دم میکنم میخورم و عسل یه مدت خوب میشم ولی خیلی خوبه

باور کن من نزدیک ۶ ماه درگیر داروی گیاهی و درمان گیاهی و سنتی بودم از بارهنگ و عسل و یه چیزی هست مال ملکه زنبوره اسمش یادم رفته بگیر تا ریشه شیرین بیانو اوووه  فایده نداشتکه نداشت 

تا رفتم دکتر 

اونی که میگم مال ملکه زنبوره  اندازه یه قاشق چایخوری ولی گرووووون اصلا فایده نداشت تازه بدترم شدم🥵

باور کن من نزدیک ۶ ماه درگیر داروی گیاهی و درمان گیاهی و سنتی بودم از بارهنگ و عسل و یه چیزی هست مال ...

والا من بارهنگ میخورمیه هفته خوب میشم من پارسال همین موقع ها اندو و کلونوسکوپی شدم شده بودم پوست استخون با بارهنگ یکم خوب شدم چهل روز باید هر روز بخوری منم هزار تا دوا دکتر رفتم فایده نداشت

برای زخم چ دارویی دادن؟

اتفاقا از دیروز هی دارم فکر میکنم اسم انتی بیوتیکه چی بود یادم نمیاد باید سرچ کنم  

آنتی بیوتیکش خیلی قوی بود  ولی به حدی اذیت میشدم که نگو 

شب ک نصف شب به حدی دهنم تلخ میشد که از زندگی سیر شده بودم ولی دکتر‌ گفت طبیعیه 

ادویه کلا تعطیل  رب تعطیل  نوشیونز و نوشابه تعطیل فقط آب و آب جوش  میوه خام ممنوع   گوجه و سس و... تعطیل  غذای بیرون تعطیل  

باور میکنی من زه مدت فقط یه تیکه مرغ مینداختم تو آبو و آبپز میکردم و میخوردم   غذا برای خونه میذاشتم واسه خودم بدون مواد و بدون سس و هیچی  مثلا ماکارونی خالی سفید

گردو تعطیل  غذای چرب تعطیل اوووووه کلی تحمل کردم تا خوب شدم همیشه هم دکترو دعا میکنم

والا من بارهنگ میخورمیه هفته خوب میشم من پارسال همین موقع ها اندو و کلونوسکوپی شدم شده بودم پوست است ...

دکتر باید خوب باشه رژیمو باید رعایت کرد 

من قبل آخرین دکترم چندتا دکتر رفتم اصلا فایده نداشت

دکتر باید خوب باشه رژیمو باید رعایت کرد من قبل آخرین دکترم چندتا دکتر رفتم اصلا فایده نداشت

شما میکروب معدم داشتی عزیزم؟؟