2777
2789
عنوان

لوندی یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 2929 بازدید | 73 پست
یبار داشتم خواهرام رو نگا میکردم🤣این راه ک میرف سر اونا هم میچرخید. دیگ تو فک کن.....

وزنش چقدره 

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️
یه چیز بگم ببین کلااا صدای من از بچگی خیلیی آروم بوده طوری که تو مدرسه به خاطر صدای آروممازم نمره ک ...

نه اخه ما گاهی باهاش درگیر شدیم یا دیدیم درگیر شده با بقیه. سلیطه‌س صداشم از هممون بلندتر.بسیار فحاش.ادا میاد مشخصه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزان خودمون باشیم جذابتریم تا ادا دربیاریم حالایه سری چیزا الان برامون بازشد که صدامونو پایین تربیاریم ولطافتمونوبیشترکنیم و..

بیاین ازامروز تمرین کنین

10ساله منتظرتم پس کی میای تودلم😔
😂😂😂 چ با مزه میگی.کنجکاوم بدونم دختر داییت چقد خاطر خواه داره با این همه لوس بازی؟

😅نمیدونم والا. دوساله روابط رو قطع کردیم. همین حمله کرد ب مامانم سر تا پای مامانم رو گف🤣 نوش جون مامانم البته😁اینم برادرزاده عزیزش

نه اخه ما گاهی باهاش درگیر شدیم یا دیدیم درگیر شده با بقیه. سلیطه‌س صداشم از هممون بلندتر.بسیار فحاش ...

نه من صدام بلند هم میشه بازم همونه 

داد زدن من عادی حرف زدن بقیس 

صدامم بعدش میگیره 

ولی دست خودم نیست 

از تلفنی صحبت کردن چه دختر چه پسر میترسم 

که بازم اینا بهم بگن

آیا تو وجود داشتی؟ شاید همیشه خیال بودهای...

شاید زیادی حساس شدی

حساس که اره 

چون همه بهم میگن دیگه داغون شدم 

مادرم هم میگه وای وای وای 

همه فک میکنن غریبه ها از عمد ابنطوری صحبت میکنم 

دلم میشکنه جدی 

نمیدونم چیکار کنم 

آیا تو وجود داشتی؟ شاید همیشه خیال بودهای...