2777
2789
عنوان

لوندی یعنی چی

2927 بازدید | 73 پست

یعنی  با ناز و صدای نازک حرف زدن ؟

یعنی همش سک سی لباس پوشیدن؟

یعنی همش قربون صدقه رفتن ؟

یعنی بدون آرایش نبودن ؟

یعنی همش کلاس گذاشتن؟

یعنی همش تعریف تمجید از خود کردن ؟

یعنی هات بودن ؟

به نظر شما یه زن لوند چجوریه ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه دوست دارم 

همش قربون صدقه شوهرش میره 

عشقم عشقم از دهناش نمیوفته 

همش لباسایی لختی 

ک همش شوهرش خواسش به خودش باشه 

کلا یه مرد میبینه شروع میکنه به عوض کردن صدا 

یا کلا خیلی پوچه ولی دائم کلاس میزاره 

الان دوست من لونده ؟

فکر میکنم من خیلی امل هستم ک اینکارا رو نمیکنم 

همون شکسی بودن ول منم نمد چجوریه🤣

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اینجوری🫦

ولی خدایی نمیدونم. بلد هم نیستم. یه دختردایی دارم. اوف. صداش نازک میکنه. بعد اروم حرف میزنه. بعد یجاهاییش هم حرفا رو میکشه. بعد یبار امروز پلک میزنه پلک بعدی میره فردا. بعد باسنش بزرگه. راه ک میره یکیو میبره پایین اون یکی بالا. قدم بعدی اون یکی لپ پایین یکی دیگ بالا. خواستم بگم حتی راه رفتنش هم حساب شده‌س

اونوقت من چی؟ عین یه مرد نعره میکشم. راه رفتنمم عین گوریل

اینجوری🫦ولی خدایی نمیدونم. بلد هم نیستم. یه دختردایی دارم. اوف. صداش نازک میکنه. بعد اروم حرف میزنه ...

وایی🤣🤣

میشه یه دونه صلوات برام بفرستی؟🥹دین اسلام کامل ترین دین است اما انسان ها کامل نیستند❤️
اینجوری🫦ولی خدایی نمیدونم. بلد هم نیستم. یه دختردایی دارم. اوف. صداش نازک میکنه. بعد اروم حرف میزنه ...

😂😂😂چسی بیا چسی برو ،حرکت آهسته برو 

اینو اگه انجام بدی میشی لوند

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️

یکم دیگه ازش بگو برامون 🤣

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️
😂😂نمیتونم حرکاتم اهسته کنم مث این ادمایی میشم ک عقل درست حسابی ندارن

🤣🤣🤣🤣

منممممممم صدای خندم مثل اگزوز خاور 

موها مثل جنگلیا .

را میرم یا میخام‌بخورم زمین یا یه پا میرع مشرق یکی میره مغرب

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
حواسم بهت هست ها خیلی دوست میدارم❤️

نکنه تو دختر داییشی؟