2777
2789
عنوان

لوندی یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 2927 بازدید | 73 پست
یه دوست دارم همش قربون صدقه شوهرش میره عشقم عشقم از دهناش نمیوفته همش لباسایی لختی ک همش شوهرش خواسش ...

اسی ما به اینا میگیم جیندرلا 

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم دیگه ازش بگو برامون 🤣

😂😂دیگ چی بگم. 🤔🤔

خب با تلفن با صدای اروم حرف میزنه. وای وای. هرچقد این حرکاتش ارومه یه صداهایی موقع خنده هاش میده😶از عمد محرک میخنده.نمیشه حالتش رو بنویسم. مثلا  هاااعععع هاعععععع هاعععع

😂😂دیگ چی بگم. 🤔🤔خب با تلفن با صدای اروم حرف میزنه. وای وای. هرچقد این حرکاتش ارومه یه صداهایی مو ...

ایجوری ک تو خنده هاش یه صدایی مثل کلمه هااااایییییا پخش میشه؟

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️
یه دوست دارم همش قربون صدقه شوهرش میره عشقم عشقم از دهناش نمیوفته همش لباسایی لختی ک همش شوهرش خواسش ...

مردا عاشق خانوم هایی هستن که رفتار زنونه دارن

فکر کن مثلا شوهرت بیاد اکت های مردانه بکنه

شیک لباس بپوشه

همیشه عطر و ادکلن بزنه

به خودش و نظافتش برسه

مردانه و ژنتلمن باشه

جذاب نیست؟

لوندی مقابل مردانه بودن هست.‌‌

حالا ممکنه برداشت بدی هم از این تعبیر بشه

ولی لوندی خوب همون زنانگی در مقابل مردانگی هست

و لازمه یک زندگی شاد و رمانتیک هست

و کلاس های آموزشی هم داره

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!
اینجوری🫦ولی خدایی نمیدونم. بلد هم نیستم. یه دختردایی دارم. اوف. صداش نازک میکنه. بعد اروم حرف میزنه ...

مام از اینا داریم وقتی راه میره یه باسنش میره پاریس اون یکی باسنش میره لندن

😂😂دیگ چی بگم. 🤔🤔خب با تلفن با صدای اروم حرف میزنه. وای وای. هرچقد این حرکاتش ارومه یه صداهایی مو ...

بعد آیا در زندگی زناشویی خیلی موفقه؟

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
اینجوری🫦ولی خدایی نمیدونم. بلد هم نیستم. یه دختردایی دارم. اوف. صداش نازک میکنه. بعد اروم حرف میزنه ...

یه چیز بگم 

ببین کلااا صدای من از بچگی خیلیی آروم بوده طوری که تو مدرسه  به خاطر صدای آروممازم نمره کم میکردن…

بعد کلن صدام یه جوریه ،همه فکر میکنن دارم ناز میکنم 😐و از عمد اینطوری صدامو میکنم 

در صورتی که حتی تو دعوا هم من همینم🥺🥲

دیگه خسته شدم 

هر جا با هر کی صحبت میکنم میگن چقدر صدات ناز داره از عمد میکنید به خدا دست خودم نیست ، طوری که دیگه خاله م هم ادامو در میارع

من چیکار کنم ؟

دیگه حتی بدم میاد صحبت کنم پیش یه غریبه

آیا تو وجود داشتی؟ شاید همیشه خیال بودهای...