2777
2789

نمیدونم قبول باشه منم دلم خواس

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اونی که شما میگی شیر برنجه

و اگرنه داخل فرنی یا نشاسته میریزن یا ارد برنج کاملا متفاوته

ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من یه لیتر شیر  و ۴ قاشق آرد ۴ تا ۵ پیاله فرنی میده بهم

حالا حساب کن برای ۴۰ تا باید حداقل ۴۰ قاشق آرد 

و ۸ لیتر شیر و یه گلاب بگیری 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
قربونت برم اگه نزدیکی بیارم برات کجا زندگی می‌کنی؟

خدا نکنه 

تهرانم ول ن بابا 🤣 دمتم گرم دعام کنی کافیه دعا کن پاس شم مامانم بزاره کلاس آواز برم 🍓🍓🍓

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

خدا نکنه تهرانم ول ن بابا 🤣 دمتم گرم دعام کنی کافیه دعا کن پاس شم مامانم بزاره کلاس آواز برم 🍓🍓🍓

پس به مامانت بگو برات درست کنه تو دلت نمونه

دعا میکنم که همه درساتو پاس شده باشی بری کلاس آواز❤️

عزیزم ۴۰قاشق آرد برنج میشه چقدر برنج؟یک کیلو یا بیشتر؟

فکر کنم یه کیلو کافی باشه حالا برای اطمینان ۲۰۰ گرم بیشتر بگیر ک کم نیاد 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
پس به مامانت بگو برات درست کنه تو دلت نمونهدعا میکنم که همه درساتو پاس شده باشی بری کلاس آواز❤️

چشم فدات 

🍓🍓🍓😍

عزیزم ۴۰قاشق آرد برنج میشه چقدر برنج؟یک کیلو یا بیشتر؟

عزیزم سر نذری اگه یادت موند برای مادر شدن منم دعا کن

چشم دعا میکنم برات❤️

بی بلا عزیزم 

قبول باشه نذرت حاجتت روا ان شالله