2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشه لطفاً این موارد شوخی هم نکنید ،؟ چون اصلا جالب و فان نیست فقط خودتو دلقک نشون میدی و پیک می ( پ ...

جالب بود ولی همون جنبه فان داره این قضیه بین کنکوری ها  و الا شوهر پوخی نیس

جالب بود ولی همون جنبه فان داره این قضیه بین کنکوری ها و الا شوهر پوخی نیس

سختی کنکور برای همه هست خیلی مسخره زاغارته که برای همچین چیزی اینو بگیم هر چند ته دلمون می‌دونیم شوهر هیچی نیست اما همه به دهنمون نگاه میکنن

سختی کنکور برای همه هست خیلی مسخره زاغارته که برای همچین چیزی اینو بگیم هر چند ته دلمون می‌دونیم شوه ...

چرا شما انقدر جدی میگیری قضیه رو این جا سایت همسریابی که نیست 

صرفا ی شوخیه که بین ما کنکوریا این روزا هست نمیدونم الان کنکوری ای یا نه ولی وقتی ما بهمون فشار میاد از جنبه شوخی اینطور مطرح میکنیم که یعنی فشار وارده زیاد شده 

ی کنکور شرکت کن شوهر ک هیچ حاضری سه قلو بچه دار شی😊😂

کنکور شرکت کردم الآنم بعدیش نزدیکه ،دیدی قصدت چیه، خلاصه سختی کنکور برای همه هست و زدن این حرفا خیلی چیپه و اگه اینقدر بدت میاد چرا درسم ادامه میدی ؟ برو شوهر کن سه قلو بزا و کار خونه کن پس چرا نمیری؟ چون میدونی شوهر فلان هیچی نیست و فقط دلت میخواد یکم پیک می بازی در بیاری ذوق کنی و توجه جلب کنی وگرنه همه سختی میکشن تو کنکور مثل تو واویلا نمیکنن

ی کنکور شرکت کن شوهر ک هیچ حاضری سه قلو بچه دار شی😊😂

همینننن🤣 هیچکی تا الان مثل ما نبوده که اردیبهشت کنکور بده تهش نهایی های وحشتناک بده ۲۰ روز بعدش کنکور بده واقعا من به شخصه ۲۵ بار زاییدم امسال

چرا شما انقدر جدی میگیری قضیه رو این جا سایت همسریابی که نیست صرفا ی شوخیه که بین ما کنکوریا این روز ...

منم گفتم این قضیه اصلا شوخی خنده داری هم نیست و ته دلت هر چی باشه زبونی هر چی بگی همه مردم با ما زنها همینجوری رفتار میکنن مثلاً فکر میکنم واقعا کشته مرده شوهر کردنیم حاضریم سختی نکشیم و شوهر کنیم در حالی که همه می‌دونیم این ازدواج بدون سختی نیس کل حرفم اینه آدم هر چیزی نباید بگه وسلام