یاالرؤوف مدیر عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 620 عنوان ی عدد شوهر | مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 19 پست بدید برم😂این اخرین تقاضاعه دوستان ۵ روز تا پایان کنکور 1403/04/18 | 14:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بدون_نام_ عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 3543 کنکور شرکت کردم الآنم بعدیش نزدیکه ،دیدی قصدت چیه، خلاصه سختی کنکور برای همه هست و زدن این حرفا خیلی ... واسه من از پیک نگوشمام اگ جنبه شوخی نداری اصلا نیاز نیس نظر بدیمشکل شما میدونی چیه؟فک میکنی اگ حرف نزنی و نظر ندی همه ی سایت میگن وایییی سوسوکی جون لال شده🤣😑برو تستو بزن فشار نخور گوگولی
بدون_نام_ عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 3543 همینننن🤣 هیچکی تا الان مثل ما نبوده که اردیبهشت کنکور بده تهش نهایی های وحشتناک بده ۲۰ روز بعدش کنک ... من هر روز میزام والااسترس کنکور و نهایی دهنمو سرویس کرده حالا این اومده نمیدونم چی میگ نمیزاره ی شوخیم کنیم 🤣🤣
یاالرؤوف مدیر استارتر عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 620 من هر روز میزام والااسترس کنکور و نهایی دهنمو سرویس کرده حالا این اومده نمیدونم چی میگ نمیزاره ی شوخ ... حرفش منطقیه ها ولی خب ما واقعا این ی اصطلاحه 😂دلیل نمیشه مردا فک کنن کشته مردشونیم
بدون_نام_ عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 3543 حرفش منطقیه ها ولی خب ما واقعا این ی اصطلاحه 😂دلیل نمیشه مردا فک کنن کشته مردشونیم ببین این حرفایی ک ما میزنیم فقط شوخیهاین خیلی جدی گرفتری دم تو دهن مردی ک این حرفارو جدی میگیره😂
سوسوکی عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 714 واسه من از پیک نگوشمام اگ جنبه شوخی نداری اصلا نیاز نیس نظر بدیمشکل شما میدونی چیه؟فک میکنی اگ حرف ن ... ن عزیز شما فقط خودتو کوچیک میکنی به اسم شوخی