2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

متاسفانه خاصیت زندگیا همین شده

از دوست و رفیق بگیر تا عزیزترین ادم زندگیم😔

من نمیدونم باید چیکار کنم😔

من همیشه فکر میکردم هرچی بیشتر محبت کنم عزیزترم بیشتر هوامو دارن

محبت به آدمش درستع نه دور از جونت به هر بی سرو پایی. ازقدیم‌میگفتن‌از محبت خارها گل میشود ولی من‌میگم از محبت گلها خار میشون.

به خونوادت و ادمِ مناسب محبت کن که ضربه نخوری عزیزدلم

از دوست و رفیق بگیر تا عزیزترین ادم زندگیم😔من نمیدونم باید چیکار کنم😔من همیشه فکر میکردم هرچی بیشت ...

من هر چی از در احترام و دوستی وارد شدم ضربه خوردم 

من یه مهرطلبم که هر چی محبت میکنم الکیه

از دوست و رفیق بگیر تا عزیزترین ادم زندگیم😔من نمیدونم باید چیکار کنم😔من همیشه فکر میکردم هرچی بیشت ...

تو هر چیزی حدو حدود رو اگه رعایت کنی خوبه

نه بیشتر که به قول دوستمون هار بشه طرف.

و نه کمتر که ادما دور بشن ازت.

خلاصه ادمتو بشناس

من هر چی از در احترام و دوستی وارد شدم ضربه خوردم من یه مهرطلبم که هر چی محبت میکنم الکیه

دقیقا منم مهر طلبم واین خیلی بده. ولی فقط به خونوادم محبت میکنم نه همسایه میشناسم نه ادمای مضخرف که ادعاشون عالمو ادمو پاره کرده.

رفیقه خوب کم پیدا میشه که اونم باید احتیاط کرد

محبت به آدمش درستع نه دور از جونت به هر بی سرو پایی. ازقدیم‌میگفتن‌از محبت خارها گل میشود ولی من‌میگ ...

اخه میدونی محبت میکنم که اگه دو روز دیگه اتفاقی افتاد شرمنده دلم نباشم نگم تو بد بودی بخاطر همین هواتو نداشت و ابنجوری باهات برخورد کرد

من هر چی از در احترام و دوستی وارد شدم ضربه خوردم من یه مهرطلبم که هر چی محبت میکنم الکیه

میدونی بعضی اوقات میگم شاید من واقعا بدم مگه میشه ابنقدر تنها بمونم؟منی که مراعات همه چیز و کردم