siibaa مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 577 عنوان خیلی حالم بده 232 بازدید | 16 پست نمیدونم چرا تو زندگیم هرچقدر محبت میکنم بیشتر پس زده میشم😔الان تنها ترینم کسی و ندارم خیلی حالم بده 1403/04/18 | 13:56 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سپیده______ عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 5977 متاسفانه خاصیت زندگیا همین شده جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . .
چمن_بارونزده عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 33222 میگن محبت محبت میاره دروغه بخدا دقیقا محبت فقط هار میکنه آدما رو بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
siibaa مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 577 متاسفانه خاصیت زندگیا همین شده از دوست و رفیق بگیر تا عزیزترین ادم زندگیم😔من نمیدونم باید چیکار کنم😔من همیشه فکر میکردم هرچی بیشتر محبت کنم عزیزترم بیشتر هوامو دارن
سپیده______ عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 5977 از دوست و رفیق بگیر تا عزیزترین ادم زندگیم😔من نمیدونم باید چیکار کنم😔من همیشه فکر میکردم هرچی بیشت ... ن ن ماها اشتباه فکر مبکنیم جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . .
aآزی عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 5982 محبت به آدمش درستع نه دور از جونت به هر بی سرو پایی. ازقدیممیگفتناز محبت خارها گل میشود ولی منمیگم از محبت گلها خار میشون.به خونوادت و ادمِ مناسب محبت کن که ضربه نخوری عزیزدلم
عسللللللللل عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 4840 از دوست و رفیق بگیر تا عزیزترین ادم زندگیم😔من نمیدونم باید چیکار کنم😔من همیشه فکر میکردم هرچی بیشت ... من هر چی از در احترام و دوستی وارد شدم ضربه خوردم من یه مهرطلبم که هر چی محبت میکنم الکیه
aآزی عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 5982 از دوست و رفیق بگیر تا عزیزترین ادم زندگیم😔من نمیدونم باید چیکار کنم😔من همیشه فکر میکردم هرچی بیشت ... تو هر چیزی حدو حدود رو اگه رعایت کنی خوبهنه بیشتر که به قول دوستمون هار بشه طرف.و نه کمتر که ادما دور بشن ازت.خلاصه ادمتو بشناس
aآزی عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 5982 من هر چی از در احترام و دوستی وارد شدم ضربه خوردم من یه مهرطلبم که هر چی محبت میکنم الکیه دقیقا منم مهر طلبم واین خیلی بده. ولی فقط به خونوادم محبت میکنم نه همسایه میشناسم نه ادمای مضخرف که ادعاشون عالمو ادمو پاره کرده.رفیقه خوب کم پیدا میشه که اونم باید احتیاط کرد
aآزی عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 5982 اتفاقا باید حالتو خوب نگه داری و محکم باشی و بهشون ضعف نشون ندی با یه دکمه یا بلاکشون کن یا کلا از ذهنت حذفشون کن راحتو اسوده
siibaa مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 577 محبت به آدمش درستع نه دور از جونت به هر بی سرو پایی. ازقدیممیگفتناز محبت خارها گل میشود ولی منمیگ ... اخه میدونی محبت میکنم که اگه دو روز دیگه اتفاقی افتاد شرمنده دلم نباشم نگم تو بد بودی بخاطر همین هواتو نداشت و ابنجوری باهات برخورد کرد
siibaa مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 577 من هر چی از در احترام و دوستی وارد شدم ضربه خوردم من یه مهرطلبم که هر چی محبت میکنم الکیه میدونی بعضی اوقات میگم شاید من واقعا بدم مگه میشه ابنقدر تنها بمونم؟منی که مراعات همه چیز و کردم