من سه تا دارم سه تاشونم وضعشون خوبه ولی همیشه از ما پول میگیرن و انتظار کمک دارن خنده دار نیست🤣
الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
داغون ک نه همسرمن همیشه هواشونو داشته الانم انتظار دارن🙄
الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️
داغون ک نه همسرمن همیشه هواشونو داشته الانم انتظار دارن🙄
دقیقا همسر من برای بردارش موتور خرید برای بچه خواهرش موتور خرید پر توقع شدن
الان مثلا میریم مسافرت خواهر شوهرم زنگ میزنه مثلا اندازه ۵ میلیون برای بچهام لباس بیار پولش حساب میکنم ... ماهم براشون میاریم در آخر هم میگه دستت درد نکنه خوب چه خبر کجاها رفتین .. دیگه اسم پول نمیاره که حساب کنه